de där dagarna som kallas livet, Inredning, kläder och mode, shopping

please, please, please

för ett gammalt Smiths-fan som jag så kändes denna tröja som ett måste….Jag blev alldeles nostalgisk när jag såg den och många härliga minnen sköljde över mig.

Dessvärre hade de inte den på MQ här inne i staun så jag var tvungen att beställa den online. Tänk att nästan alla butiker finns online nuförtiden! Jag beställde den i M då jag gillar att ha mina t-shirts oversized. Det är ofta jag går och snor Ks stora t-shirts:)

Nu är K och pappa äntligen hemma och barnen har jublat. Bilresan har gått fantastiskt bra, och igår stannade de till hos Ks kusin som just flyttat från Turin till Frankfurt. De har inte setts på några år så det var riktigt häftigt att de kunde få ihop det. SÅÅÅÅÅ skönt att ha dem hemma igen!

Nu sitter jag och sippar Irish coffee och myser av att ha familjen samlad igen.

Kram

ps. den underbara låten Please, please, please let me get what I want hittar ni här

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 1 juli, 2014 at 20:36

    Snygg t-shit, skulle absolut kunna ha den jag med, riktigt snygg. =)

    Hoppas du får en trevlig kväll.

  • Leave a Reply