de där dagarna som kallas livet

poster och sängkappa

Glad Midsommar! Hoppas att ni har haft fina, lediga dagar. Vädret var väl sådär men det hör ju liksom till på Midsommar. Sällan himlen är så där oklanderligt blå just denna helg. Vi passade på att ta oss en liten roadtrip och barnen och vi njuter av bad och god mat. Ljuvligt med dagar tillsammans ❤️

Jag har gått på semester, jobbade sista dagen i måndags och nu är det bara att njuta av ledigheten. Detta år har vi för första året i huset en underbar terass och grönt, skönt gräs som barnen kan springa på. Det är lyx! Som jag har längtat efter att få öppna våra stora, fina terassdörrar i köket och nu är vi äntligen där. Som med allt annat så är det en massa jobb som ligger bakom och jag har knappt sett röken av K när han varit hemma från Finland. Bilder på terassen kommer snart.

18062017-4V5A4003

Något jag har tagit mig för under mina första semesterdagar är att få upp en tavla ovanför sängen, eller rättare sagt en fotoposter. Det är duktiga Patricija Dacic som har tagit bilden. Jag gillar bilder utan ansikten i sovrummet. Vill inte ha någon som stirrar på mig….. Eller ett ansikte skulle jag kunna ha så länge ögonen är stängda.

18062017-4V5A3995-2

Jag har också unnat mig lite nya sängkläder i form av en sängkappa (äntligen!! – förstår inte varför jag väntade så himla länge med att införskaffa det) och ett våfflat överkast . Sängen känns mer ombonad och mysig nu. Dessutom gjorde tavlan att rummet kändes mer färdigt. Jag köpte ett gäng betongkrokar och spikade. Det gick hur bra som helst och tavlan sitter som berget. Jag har sticklingar från min Dr Westerlund och de jag hade kvar efter Gran Canaria har jag klippt ner hela gänget så nu kommer jag att få fylliga och fina plantor. Det är ett tips om ni tycker att era plantor ser trötta och tråkiga ut.

Ikväll kommer jag att somna som klubbad. Jag har först kört ett stryketräningspass och därefter badat i flera, flera timmar.

Kram och på återseende!

[inlägget innehåller affiliatelänkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply