belysning, de där dagarna som kallas livet

30% rabatt på dyraste varan hos Ellos

För tillfället flyttar jag runt och byter plats på mina lampor. Avsaknad av sådana blir dessutom så påtagliga under våra mörka månader. Vi har galet många fönster här i vårt casa och en hel del av dem saknar för tillfället lampor. Sen är det ju lovely att ha lampor även på sideboards och i andra mörka vrår. Belysning gör så mycket för känslan i rummet och det gäller att satsa på många ljuskällor och gärna dimbara sådana.

collage-lampor2

 

 

[uppe från vänster vägglampa Ellos home, bordslampa PR home, taklampa Vidar, ljusslinga Glödlampa 
nere från vänster bordslampa Marble,  bordslampa Artell, och bordslampan Trix]
Ellos erbjuder just nu 30% rabatt på den dyraste varan. Rabatten gäller till och med söndag!  För närvarande behöver jag ett gäng fönsterlampor men snart så är det dags för adventljusstakar och stjärnor och även detta har de ett gediget sortiment av.
x-mas1

Så in och kika vetta, och vänta inte för länge då rabatten som sagt bara gäller i två dagar till. Nu har jag suttit och fått nästintill fyrkantiga ögon då jag försökte få till ett snajsigt collage med html-länkar så att ni bara skulle kunna klicka på prylarna för att komma till rätt sak, men icke sa nicke. Något problem är det med min sida allt. Och jag hoppas att ni hittar lamporna ändå:) Nu har barnen gjort en dans som de vill att jag ska titta på och kan inte sitta här instängd på kontoret längre. Som sagt, rabatten gäller till och med söndag! Och så får vi hålla tummarna för att nästkommande kollage blir bättre…. Denna teknik alltså;)

På återseende ♥

[i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Camilla 29 oktober, 2015 at 20:37

    Ja håller med, det blir så mysigt med många lampor! Jag är också i stort behov av lampor eftersom vi just ”fått” ett helt våningsplan till! Det går åt en massa nya grejer då såklart. Men man får ta lite i taget helt enkelt. Bra med lite inspiration!
    Camilla

  • Leave a Reply