erbjudanden

rabatt på rabatten

Det blev ett sent inlägg här till motsats vad jag hade trott. Så är det när man ska rodda familjen AB med diverse turer till kompisar, trädgårdsfix, rababerpajsbak och lite annat smått och gott. Jag ville nämligen titta in för att tipsa om rean på Ellos och ge er en kod som ger 25% på röda priser.

Jag har valt ut några klädfavoriter men det finns även mängder med fina lampor, påslakanset och dylikt. Som vanligt är det bara att klicka på respektive produkt för att komma till den.

Med koden 335473 så får man 25% på röda priser inkl. varumärken! Gäller bara kvällen ut så skynda fynda!!

kjol

Jag är ju bara så svag för långa kjolar och denna vagt rosa historia är ljuvlig. Liksom dessa vida, svarta byxor som påminner om min jumpsuit. Klätt och elegant.

vida byxor

Kram

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply