allt som är vackert, Inredning

rainy days

Sommarlovet är inne på sin tredje vecka för barnen och sin andra vecka för mig. Underbart att vara ledig men man hade önskat att vädret hade varit lite trevligare. Regnet har öst ner oavbrutet idag känns det som  och jag har spenderat mestadels i tvättstugan och köket. Förutom några timmar då grannen och jag tog med barnen och drog till Leklandet så att de fick leka av sig.

4V5A0835K har fått ändrat schema så nu jobbar han en dag mer varje period och det märks så klart. Skönt att barnen blir äldre och mer självständiga men tiden man får för sig själv är nästintill obefintlig. Särkilt nu när det är fotboll på TV. Lillasyster vill såklart också vara uppe på kvällarna när storebror är uppe…….

4V5A0837

B somnade tidigt ikväll så jag fick iväg lite fakturor. Det är ju lite nytt för mig hela den för företagarbiten:) men som alltid väldigt kul att lära sig lite nytt. Jag kunde också kolla igenom ett paket med skönhetsprodukter som jag fick skickat till mig. Alltid kul att testa nya produkter.

4V5A0850

Nu när jag har läst ut Luce Dillons 100 pieces of me som lämnade mig med en konstig känsla vill jag sätta händerna i något nytt. Boken var faktiskt inte alls lika bra som de övriga böckerna jag läst av henne. Sophies historia hittade jag i min bokhylla och den har min vän Marianne gett mig för ett bra tag sedan om jag inte missminner mig. Det är Jojo Moyes som har skrivit den, samma författare som skrev boken Livet efter dig som jag läste för ett tag sedan. Den däremot var bara helt fantastisk och jag måste se filmen snart även om jag vet att jag kommer gråta floder. Kanske bäst att vänta tills dess att man kan se den hemma. Om det är något som får igång mina tårkanaler så är det filmer, och med tanke på hur jag tårarna rann när jag läste boken så lär de knappast bli färre nu.

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply