Inredning, le piccole cose

Rum21 + Lovisa Burfitt = sant

Lovisa 2

 

Igår släpptes Lovisa Burfitts illustrationer till försäljning på nätbutiken RUM21. Lovisa har illustrerat en kollektion exklusivt för RUM21 och de finns i begränsad upplaga. Med varje illustration medföljer ett certifikat med bild, information, numrering och Lovisa Burfitt’s handskrivna signatur. Kollektionen består av 6 stycken prints som präglas av kvinnlighet och bohemian chic.

lovisa burfitt

 

Själv gillar jag verkligen Lovisa Burfitts stil och jag har en mugg från Rörstrand med en av hennes illustrationer på som jag mer än gärna dricker mitt kaffe i. För mig är Lovisa Burfitt lika mycket nostalgi som det är snyggt. Hennes illustrationer får i varje fall mig, som 70-talist att tänka på alla Starlet pocketar som jag plöjde igenom under 80 och 90-talet. För visst finns där en liknelse? Och jag ÄLSKADE Starlet!!!! Har haft lådvis med Starlet som jag till min stora besvikelse tror har blivit slängda under årens lopp. Ska nog kolla med pappa om det trots allt kan ligga kvar några på vinden…. Vad är iPods, iPhones och iPads gentemot äkta, pappriga pocketböcker?

starletseriepocket19721  Gillar ni Lovisas Burfitt? Och var kanske ni också storkonsumenter av Starlet?

 KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Malin, gravid med tvillingar 11 december, 2013 at 14:22

  Snyggt! 🙂

 • Reply LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan 11 december, 2013 at 14:57

  Galet snygga illustrationer, kunde helt klart tänkt mig den översta!!

  Å Starlet, det är minnen det <3

 • Reply Petra Nymans Dagbok 11 december, 2013 at 15:45

  Ja Starlet åh vad lycklig man var när det kom en ny tidning! Ja det finns verkligen likheter! <3 Ha en härlig Lill lördag! Jag längtar till vårt hus i Nerja när jag läser din blogg! Kram Petra

 • Reply Ninelin 11 december, 2013 at 17:36

  Starlet ja, det var inte igår 😉 Vilka minnen 🙂

 • Reply dianasdrömmar 11 december, 2013 at 17:45

  Starlet vilka barndomsminnen 🙂 kram Diana

 • Reply Vitae Stilo 11 december, 2013 at 18:06

  Jösses så snygga tavlor! Man skulle behöva lite fler väggar 😉

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

 • Reply Tina 11 december, 2013 at 18:21

  Tavlor som gärna hade fått flytta in hos mig. Ja jisses Starlet, längtade till varje tisdag när den kom ut i butik, sen blev det Mitt livs novell….Kramisar Tina

 • Reply Nathalie Bencic 11 december, 2013 at 18:42

  Vilken underbar blogg du har. Här får jag dyka in oftare 🙂

 • Reply Catarina 11 december, 2013 at 19:34

  Haha va kul, var preciiis där inne och kollade på hennes nya, vill ha!! Fast blev snål.. är ju så mycket annat nu..

  Starlet ja, herregud, det var Starlet högt och lågt. Minns framförallt när jag och min jämngamla kusin låg och plöjde igenom dessa böcker på Hönös klippor när vi växte upp, vilka minnen!

  Kram på dig snygging,
  Catta

 • Reply Liselott Danielsson 11 december, 2013 at 19:44

  Ojoj! Starlet..vilka minnen:-)!

 • Reply Carro 21 december, 2013 at 16:39

  Oh, ja! Starlet in my <3.

  • Reply Piccolecose 22 december, 2013 at 16:43

   Ja, visst var det något alldeles särskilt med dem?! Jag älskade dem också! Kram Rebecca

 • Reply Mademoiselle Oiseau – Lovisa Burfitts bilderbok | rebecca 2 mars, 2014 at 21:26

  […] och här kommer ett raskt inlägg till. Ni som läser här inne vet ju att jag är ett stort fan av Lovisa Burfitt och dricker mitt morgonkaffe i min mademoiselle mugg varje dag. Lovisa är en […]

 • Leave a Reply