Hemnetspan, Inredning

Samaritgränd

Denna vackra höstdröm såg jag förra veckan och visst är den  väl bara fantastiskt fin. En liten, liten etta med minimalt kök men ack så tjusig. Det är inte utan att man börjar romantisera det lilla boendet, trots att jag i grund och botten vill ha så mycket yta som möjligt…

josefin1

Vackra vilsamma färger och det perfekt ”slängda” täcket på sängen:) Det är inte alls särskilt enkelt att få ett överkast att se sådär ditslängt utan det kräver faktiskt en hel del fix och trix för att få det att se ut som att man har kastat dit det lite nonchalant.

josefin2

Jag gillar mixen av rustika trämöbler och lite mer 70-tals spegelbord. Också fint att låta tavlorna vila längs med väggarna sådär. Här hemma gör de det på ganska många ställen i väntan på att få komma upp på väggen….. Men saken är att de gör mycket för atmosfären och miljön i rummet när de står så där. Det känns ombonat!

josefin4

josefin6

josefin5

Snyggt med en liten kreativ oas längs med vardagsrummet. Och de där Tonstolarna är bara så maffiga och tar sin plats.

josefin7

[foton: Joakim Johasson/Fantastic Frank]

Till och med den lilla minikökshörnan ser inbjudande ut. En grymt lyckad styling helt enkelt, gjord av talangfulla Josefin Hååg för Fantastic Frank.

 

Måndag kväll och vi väntar, uppkrupna i soffan, på nästa avsnitt av Homeland. Det är såååå spännande så jag har svårt att sitta still!

Kram på er och vad kul att jag har fått sån respons på förra inlägget:) Jag tror vi är många som inte lyckas upprätthålla det perfekta hemmet men lever med stressen som de sociala medierna skapar.

❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply