Gran Canaria

Sanddynorna i Maspalomas

I helgen, närmare bestämt i söndags, tog vi en lååång promenad och gick bort till sanddynorna i Maspalomas. Ett perfekt litet äventyr som dessutom inte kostar en enda krona. 8 km traskade vi och jag är impad över att både Alba och Bruno fixade det. Att vandra över sanddynor är som ett träningspass i sig. 


Men så himla mysigt det är!!! Vi blev som barn allihop. Jag gjorde sandänglar och de andra hoppade. Mina hopp var föga imponerande….. vågar inte sväva ut för mycket med tanke på min ömma fot. 


Men några minimala hopp vågade jag mig på. 


Det här alltså. Ett helt gratis söndagsnöje om man bortser från den väl värda glassen som barnen fick på vägen hem. Jag skulle ljuga om jag sa att livet här är svårt. Det är faktiskt rätt lätt:) Inga tjocka kläder, bra väder 90% av tiden, billig mat, ljuvlig utsikt och trevligt umgänge. För att inte glömma toppengym med havsutsikt. Svårslaget. Det är faktiskt det ❤ 

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Birgitta S 9 mars, 2017 at 22:36

    Vad härligt ni har det!
    Jag gillar Spanien o bland de kanariska öarna är GC min favorit vi har varit där mkt till och från innan barn och även med barn. V i har rest en del och nu när barnen är stora 18 år vill de att vi skall resa till sommaren tillsammans då blir man glad och deras förslag var GC där var vi senast 2011 . Kan ni inte stanna där? u knkse kan jobba på svenska skolan eller svenska kyrkan eller med inredning åt olika europeer som flyttar ner? Kanske inte vad du vill eller ett realistiskt förslag men livet ni har där låter så harmoniskt särskilt med mindre barn.
    Tack för en bra blogg och njut av värme och sol.
    Birgitta S

  • Leave a Reply