Hemnetspan, Inredning, kök, sovrum

Schyssta stilkrockar

Det gäller att man vågar ta ut svängarna, även i inredningen. Jag brukar ju förespråka mixen av nytt och nött, dvs. gammalt och nytt och i den här lägenheten som ligger ute nu visas förträffliga exempel på just detta.

johanneberg1

johanneberg6

En baldakin till sängen har jag varit på vippen att beställa ett par gånger. Dock hejdade jag min lust då jag kände att det är antigen det eller sänggavel……men än så länge ingetdera. Vi får väl se vad som händer i framtiden. Väldans fint faktiskt och här är det nog inte något så avancerat som en baldakin utan bara skirt tyg som är upphängt och knutet på vissa ställen.

johanneberg4

Strama Myranstolar ihop med ett klassiskt pelarord. Klassiska möbler med olika stil. De runda linjerna binder ihop dem snyggt. Snyggt med svart och trä dessutom.

johanneberg5

Ett äldre vitrinskåp blir ett blickfång i sig med glas, böcker och vaser inuti. Stora skåp som dessa sväljer dessutom en hel massa prylar.

johanneberg2

En Safaristol med en sammetssoffa och ett modernt bord från HAY, blandat och snyggt!

 

johanneberg11Ytterligare en kombination med äldre bord och modern stol utgör här en arbetsplats/sminkbord i hallen,  även här i svart och trä.

I köket förekommer det inte så många stilkrockar men jag visar det ändå för jag tycker det är så fint.

johanneberg9

johanneberg7

johanneberg8

I ett lite mindre kök är det smart att köra högskåp hela vägen upp för att få optimalt med förvaring. Vi hade först tänkt oss denna varianten men ändrade oss och körde istället öppna hyllor.

Om ni vill se fler bilder på lägenheten så hittar ni det här.

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply