kläder och mode, skapa stilen

skapa stilen v.13

Hej och hå vad veckorna går! Och oj så trött man kan bli av att ställa fram klockan en timme och gå miste om lite sömn.Tycker det där blir värre och värre för varje år.
Nu tycker jag att det är dags för ett skapa stilen inlägg igen. Det känns som att det var ett tag sedan.

skapa stilen v.13_2

Jag har länge trånat efter en svart bikerjacka. Det är helt klart flera år och jag vet egentligen inte varför jag aldrig slagit till. Väntat på den rätte antar jag….. Snyggt att styla med ett par jeans med lite högre midja, linneskjorta och ett bra bruna eller naturfärgade skor. Jag har varit helt såld på highwaist jeans i något år och tycker de är de absolut mest smickrande för figuren. Om man dessutom är lite kortare så får man aningen lite längre ben i ett par jeans med hög midja.

skapa stilen v.13

Jeans

 1. Jeans med lite högre midja från Levis.
 2. Jeans i tight modell med hög midja från Lee.
 3. Highwaist jeans från Twist & Tango.

Skinnjacka från Oakwood
De klassiska Wayfarer solglasögonen från Rayban

Skjorta

 1. Linneskjorta från Ellos collection.
 2. Linneskjorta från Morris.

Pumps

 1. Beige pumps i mocka från Billie.
 2. Beige pumps med lite lägre klack från Tamaris.
 3. Beige pumps med klack från fotvänliga Geox.

Nej, nu väntar sängen på mig. Så ofantligt trött. Skippade till och med träningen idag. Men jag var inom Intersport och handlade mig ett nytt linne och sen är det bara att ta nya tag imorgon. Jag tränade rätt hårt i helgen och dessutom så gick Alexandra och jag en lång runda igår eftermiddag när solen sken så jag var rätt mör i benen.

Kram så länge ❤️

[inlägget innehåller adlinks]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Hanna H 28 mars, 2017 at 07:52

  Hej, tack för en riktigt bra blogg!
  Gillar verkligen din stil!
  Har du lust att göra ett inlägg om handväskor som du har och gillar. Gärna lite favoriter. Eller svara här.

  Tack! Hanna H

 • Leave a Reply