kläder och mode

skapa stilen

Jag tänkte att jag skulle börja med något nytt här på bloggen. Ett skapa stilen inlägg med en inspirationsbild och sedan tips på vad man själv kan kombinera och köpa för att få till det. Vi får väl se om det går hem:) Själv är jag mycket för denna typ av inlägg både när det gäller inredning och mode. Bilden nedan lade jag ut på mitt instagramkonto för ett tag sedan och det var många som gillade den.

skapa stilen1

Det här är en ganska basic stil som är lätt att skapa. Jag har satt ihop ett collage med kläder och skor som liknar dessa i olika prisklasser. En sån här outfit kan kosta både 5000:- och 1100:- beroende på vad man väljer att köpa. Själv köper jag gärna billigare jeans, särskilt om det är sådana med hål på. Även sneakers kan man hitta med bra kvalité för en billig penning.

skapa stilen

Det finns en uppsjö av randiga tröjor, här har jag valt ut några alternativ. Till våren kan det ju vara skönt med en kortärmad.

  1. Randig kortärmad tröja till vänster
  2. Randig kortärmad tröja i mitten
  3. Randig långärmad tröja till höger

Vad gäller jeans så är det tycke och smak som får råda. Själv gillar jag de som är lite högre i midjan. Så mammamagen hamnar under;) Dessutom tycker jag att högre midja får mig att se något längre ut (så det är ett tips för oss som inte är så långa) Ett tips kan också vara att köpa ett par billigare svarta jeans/byxor och göra hålen på knäna själva så att de hamnar rätt. Tycker ofta att jeansen är anpassade för de som är runt 170 och då är det klart att hålen hamnar alldeles fel.

  1. Jeans till vänster
  2. Jeans till höger med dragkedja bak

En lång kofta i naturfärg kommer väl till användning under alla årstider. På sommaren är det gott att ha om kvällarna och på hösten så bor man i den om man är fryskyckling som jag.

  1. Långkofta till vänster
  2. Långkofta till höger

Sneakers kan jag tala mig så otroligt varm för då det är det jag nästintill bor i. Inte minst med tanke på min fot eftersom de ger ett bra stöd.

  1. Sneakers uppe (REA)
  2. Sneakers nere

Attiraljer gör också outfiten. I detta fall ett snyggt och stilrent armband från Triwa och en svart skinnväska i pösigare modell.

Nu är det riktigt varmt härpå ön. Igår när vi var ute och promenerade var det 32 grader och det är säkert lika varmt idag (puh!) så om ni är några som ska åka på semester till GC snart kan nog räkna med varma och fina dagar.  Här ska vi snart ta eftermiddagsdoppet men jag får se om jag hoppar över, har nämligen haft lite ont i örat och lock. Kanske ska vila lite från allt dykande;)

Ni får gärna komma med feedback om ni gillar den här typen av inlägg får i så fall kan jag tänka mig att ha ett stående inslag varje vecka med denna typ av inlägg.

Kram och ha en bra start på veckan ❤️
/Rebecca

[inlägget innehåller adlinks]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply