de där dagarna som kallas livet, Uncategorized

Skolavslutning nummer 2

Ett av alla privilegier som finns med att vara lärare är att man får uppleva så många sommar- och julavslutningar. Idag var en sådan som jag bär med mig i hjärtat. Våra stora åk 6 tog farväl av mellanstadiet och fortsätter sin resa på högstadiet. De bjöd på stämningsfull sång och höll vackra tal. Vilka begåvade elever! 


Ett annat privilegie är att man blir uppvaktad med blommor & choklad av elever med föräldrar. Det värmer hjärtat och känns som ett kvitto på att man har gjort något bra. Idag fick jag så mycket blommor att det var ont om utrymme där i famnen:) Ja, att vara lärare må vara ett tufft jobb emellanåt men det är också ett jobb som ger så otroligt mycket. På alla plan. Att varje dag kunna gå till jobbet med ett leende på läpparna och undervisa och föra kunskap vidare. Det ger verkligen något i längden. 


Nu har jag huset fullt med sommarlediga barn, K kommer hem ikväll efter fyra dagar på bortaplan och vi har just fått veta att han kommer att flyga från Köpenhamn i juli också. Det kan inte bli så mycket bättre. Ikväll ska jag också ge mig ut på en löprunda men vila från plankan. Är så glad och stolt att jag nu klarar 90 sekunder. 

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply