de där dagarna som kallas livet

Skördefest på Djurgården

I onsdags bjöd Milda, Becel och Flora (unilever) in till en otroligt fin skördemiddag där samtal och inspirationsföreläsningar kring De små valen hölls. Jag hade således förmånen att hänga en extra kväll med mina härliga bloggvänner på Femme. Vi höll till på mysiga Blå Porten ute på Djurgården och jag njöt verkligen av att vara tillbaka i Stockholm. Det var en fantastiskt fin sensommardag och Stockholm var galet vackert!

Den fina dukningen stod duktiga Tant Johanna för, som även hon var närvarande vid middagen och som jag fick chansen att hänga med en stund på flygplatsen innan vi reste vidare mot Ängelholm, respektive Göteborg.

Menyn bestod av en massa godheten såsom majskyckling, spenat, färska rödbetor med parmesan och marinerade tomater. Riktigt fräscht!

Inspirationen flödade kring de där små valen man kan göra i vardagen för både miljö, hälsa och mode. Förutom dietisterna Eva Skoog och Mahnoush Malek som pratade om mat och hälsa så fick vi också tips av bloggaren Adrienne Collin om hur vi kan välja mera klimatsmart mode, samt av Hannah Andersson om hur vi ska förhålla oss till träningen.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något inte sant!

Vårt härliga gäng fångat på bild av fotografen, från vänster Annika, bredvid henne vår nyutnämnde ”bloggmamma” Fnulan, jag, Bambi, Kicki och Marica.

En annan härlig tjej, vars blogg jag har läst länge och äntligen fick träffa var Ulrika med bloggen seventeen doors.

Med min fina bordsgranne Annika.

Tack alla härliga människor för en jättetrevlig kväll! Såå himla kul och inspirerande och jag ser verkligen fram emot nästa gång.

Nu ser jag fram emot sängen och förhoppningsvis en lååång och skön sovmorgon i morgon. Håller tummarna för att bebisen ser njutningen i det han också.

Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 17doors 4 september, 2014 at 18:50

    Ja, vad kul det var att ses!! Vi har ju en hel del gemensamt 🙂 och hoppas vi ses vid ett annat tillfälle igen!
    Lycka till med husbygget!
    Kram
    Ulrika

  • Leave a Reply