badrum, Inredning

snygga badrum och flambering

Kikar in lite snabbt mitt i matlagningen. K och B har åkt för att hämta de andra två som har varit och spelat fotboll. Idag var jag så galet sugen på flamberade champinjoner så det blir det idag tillsammans med kyckling och bacon i en gräddig sås. Yummiie!

Efter Sverigebesöket kom K hem med beskedet att måtten på murstocken inte stämde på originalritningen och därmed inte heller på den nya ritningen. Detta innebär att vi antingen får riva den gamla murstocken och mura upp en ny, eller behålla den befintliga men ändra liite på planlösningen. Vi håller på att diskutera detta fram och tillbaka. Kanske någon av er som har liknande erfarenhet?

En annan sak som vi håller på att diskutera är badrummen. Det kommer ju att bli hela tre stycken badrum, en gäst WC, en ensuite (i anslutning till vårt sovrum), samt en lite större uppe på ovanvåningen där barnen kommer att husera.

Detta badrum finns på Nybrogatan 57, ett projekt av Oscar Properties där de har tagit sig an ett äldre hus och renoverat upp lägenheterna så att de innehar hotellkänsla. Så otroligt fint!!! Jag gillar kombination av plattorna och de många trädetaljerna.

Även detta badrum finns i en av de lägenheterna. För oss som har levt med vägghängd toa i flera, flera år så skulle det kännas så konstigt att inte göra det. Jag tycker att det är både snyggare och enklare att hålla rent. Samtidigt så gillar jag spolningsanordningen mycket bättre än knappar som trycks in på toppen.

[alla bilder är lånade från Oscar Properties/ Nybrogatan 57]

Snyggt också med blandare som sitter på väggen istället för på handfat tycker jag. Men som med så mycket annat så är ju allt det där vägghängda en fråga för plånboken och det återstår att se hur mycket vi kan lägga på detta.

Nej, nu kallar maten på mig och jag måste rusa ut i köket igen. En riktigt fin måndagskväll önskar jag er!

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply helenas enkla vardag 10 mars, 2014 at 18:50

  Gud så mycket spännande ni har med all planering för ert kommande hus.
  Har haft vägghängd toalett en gång i tiden och jag kan sakna det, för som du säger så är det så mycket lättare att hålla rent.
  Kram Helena

 • Reply Ambienti 12 mars, 2014 at 16:53

  Å vilket vackert badrum!! Helt i min smak!:)
  Läste att ni planerar en tur till Sverige…förhoppningsvis håller det fina vårvädret i sig! 12 grader och strålande sol här nere i söder!
  Kram
  Christina

 • Reply maria at inredningsvis 14 mars, 2014 at 19:21

  Åhh så fina bilder 🙂 hoppas att ni har fått vår som vi i GBG.

  Jag bjuder in dig att Tävla om en härlig bok 🙂

  Ha en kanonhelg

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

 • Leave a Reply