träning

snygga träningskläder

Jag tycker att det börjar kännas som Spanien här nu faktist. Håller ni inte med? Det här vädret alltså. Hur underbart kan det bli?! Lite synd bara att semestern inte har börjat och att man som lärare har en ganska hektisk period just nu med stundande betygssättning, slutbedömningar etc. Jag har nog aldrig varit så blek som jag är nu med tanke på hur ljuvligt vädret har varit men om jag inte har varit sjuk så har jag jobbat. Tough shit!

Dessa kvällar när det har svalnat av i varje fall några grader är de mest ljuvliga att springa i. Det är så vackert i naturen, dofterna jag precis allt gör det så himla härligt faktiskt. Jag är så glad att jag investerat i lite nya träningskläder då det för mig känns väldigt motiverande.

Här har jag plockat ut några favoriter från Ellos som är både snyggelisnygga och dessutom bra funktionsplagg. Det måste man ha när man tränar i denna värmen. Det är bara att klicka på respektive pryl för att komma till rätt ställe. Delar av grejerna var dessutom på rea såg jag. Kan inte inte bli bättre!

jag i adidas

Här har jag den rosa toppen på mig och även den nya superduper träningsbh:n vilket mer eller mindre tog löpningen till en annan nivå. It makes such a great difference! Idag blir det intervallträning och styrketräning. Inte att förglömma är 30 sekunder i plankan. NU måste det bli ordning på den där magen känner jag:)

Njut lördagen ❤️

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Suss 4 juni, 2016 at 20:57

    Duktig du är med löpningen. Nya träningskläder behöver jag verkligen. Kram Suss

  • Leave a Reply