badrum

sobert badrum med mässing och marmor

God morgon lördag!

Här sov vi (läs jag) lite längre och det var så himla skönt. Jag känner mig lite krasslig och antar att jag har samma som dottern fast utan feber. Allmänt trött och diverse förkylningssymptom. Har känt såhär sen efter kräksjukan så antar att det hänger ihop på något sätt. Får kurera mig lite extra i helgen men märker att jag gärna äter snabba kolhydrater när jag är trött istället för att äta nyttigt och helst så lite kolhydrater som möjligt som jag egentligen borde.

badrum1

Detta undersköna badrum flimrade förbi mig på instagram och visst är det helt fantastiskt! Här har man verkligen gått all in på marmor och mässing och som ni ser så är alla detaljer i mässing, till och med fästena till duschväggen, spolknappen och avloppsröret. Jag gillar verkligen hur man har utnyttjat utrymmet i det här lilla badrummet genom inbyggda hyllor och ett skåp som sträcker sig ända upp till taket. Den grå färgen på  skåpet ger mer karaktär åt det lilla badrummet och gör sig väldig fint mot marmorn.

badrum2

I samma etagevåning återfinns också detta badrum som går i samma stil med marmor, mässing och gråa kommoder. Detta gillar jag verkligen, när man behåller samma stil i alla badrum, med lampor, materialval etc. Faktum är att vi denna gång har gjort så i våra badrum, vi har kört putsade väggar, kalksten och samma porslinsserie i de två badrum som än så länge är färdiga men även i det tredje och största badrummet så kommer samma material att finnas. Jag gillar att man känner igen sig och att det blir en helhet i huset.

Nu ska jag återvända till tvättstugan innan det är dags för barnens aktiviteter. Önskar så att jag hade en trädgård att fixa i men det får vänta till nästa år för just nu ser det mest ut som en byggarbetsplats.

Önskar er en riktigt skön lördag!

Kram

[lägenheten är till salu via Lagerlings och fler bilder från våningen finns här]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply