de där dagarna som kallas livet

Sol i sikte

Häromdagen gjorde vi något efterlängtat! Vi bokade en resa till solen, bara K & jag. Vi har en födelsedag att fira och var kan vara bättre att spendera den än i solen. Jag LÄNGTAR!!!! Detta är möjligt på grund av underbara vänner & familj som ställer upp ❤️ Så tacksam!

Ser fram emot att ta egna bilder på stället ovan.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Åsa Aabakken 25 januari, 2018 at 22:14

  Jag följer med 😀 så trött på vädret just nu.

  • Reply Rebecca 25 januari, 2018 at 22:20

   Härligt!! Ja, vädret är bara så trist.

 • Reply Maria at Inredningsvis 31 januari, 2018 at 13:34

  Jag fick fan en CHOCK igår när solen kom fram har glömt hur den såg ut….jag bor i Götet say no more hahah 🙂

  Ha en fin dag:) LOVE Maria på Inredningsvis

 • Leave a Reply