Uncategorized

Sol & salta bad

Jag antar att jag inte är den enda som tar lite bloggpaus dagar som dessa. När vårt avlånga land visar sig från sin absolut bästa sida. 


Vi hänger mest på stranden, träffar vänner och bara ÄR. Njuter av att höra havet brusa och barnen leka. Detta är dagarna vi minns när mörkret och kylan tränger sig på. 

Nu på kvällen sprang jag milen tillsammans med min granne. Det var tungt och kändes inte alls bra, men det gick. Det är bara att fortsätta kämpa och nu måste jag jobba på att bli jämnare i mitt tempo. Det som höll mig uppe när det var ett par kilometer kvar var tanken på ett glas vitt och lite god mat haha. 


Imorgon hoppas vi på fortsatt fint väder och då stundar nya äventyr. 

Kram på er ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply