sovrum

solkatter

Äntligen sol! Trots att jag får njuta från den från insidan så känns det så himla bra ändå. Ljuset och solen gör så otroligt mycket och ger i varje fall mig betydligt mer energi. Idag mår jag bättre än igår men är fortfarande rätt så svullen i slemhinnor och har tryck ut mot örat. Det går åt rätt håll!

solkatt1

Jag passade på att knäppa några bilder när solen sken in i vårt sovrum. Det blir liksom extra härligt då. Den lilla byrån som jag fyndade på second hand får stå kvar här tills jag hittar ett bättre ställe. Gillar att jag kan samla lite finheter på den.

solkatt5

Just nu en snygg svart lampa, en kruka och några smyckeaskar. Och lite finskor undertill…

solkatt3

Farmor och farfars gamla stol står bra där i hörnet. Jag gillar den skarpt med lädret som är sådär perfekt nött. Sen är den ju skön att sitta i också och det var därför farfar ville ha den en gång i tiden.  Dock sitter vi inte i den särskilt ofta…. Det blir liksom inte att man sätter sig där och läser eller dylikt.

solkatt7

I fönstret jämte Rosenskärmen har jag satt några skott från en Dr Westerlund i vatten. Med förhoppning om att de ska bli stora fina blommor fram till sommaren. Jag älskar dessa blommor som doftar så gott ❤️

Jag hoppas att solens strålar har nått er också idag och att ni har kunnat njuta av dem.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Ekenäsliv 4 februari, 2016 at 14:03

  Hej där!
  Hoppas du mår bättre nu!
  Tack för ditt svar.
  Känner att vi är på rätt spår då… Har kontaktat en annan skola nu faktiskt.
  Ett barn som bara är 11 år ska inte känna stress över skolan…
  Då ska skolan vara rolig och det ska vara kul att lära sig. Nu känner hon att hon inte kan, fast hon visst kan. För att vi lär henne sammanhang och koncentrerar oss inte på faktakunskaper.
  Tyvärr har den skolan hon går i idag inte anammat nya läroplanen riktigt.
  Så tack igen för ditt svar, gör att jag känner mig mer säker på att vi är på rätt väg. Nästa fredag ska vi på studiebesök på den andra skolan.
  Ta hand om dig!
  Kram Anna

 • Leave a Reply