Inredning, jul, vardagsrum

some days before x-mas

jul4

God kväll i stugorna!

Ja, visst känns det som sen kväll trots att timmen bara är slagen dryga 17. Detta mörker är både uselt att fota i och hänger i alldeles för länge om dagarna. Här har vi en njutningsfull söndag som har spenderats med adventsfika med vänner (som eventuellt har en Malaga-flytt framför sig) och nu har sonen och mannen åkt för att titta på Star Wars. Vi som blev kvar här hemma funderar på att göra lite julgott.

jul1

Allt ”pynt” är framme och det blev alldeles lagom det här året känner jag. Jag tycker man kommer långt med några ljusslingor och stjärnor. Några tomtar som har hängt med väldigt länge fick komma fram även i år men annars har vi mest satsat på julblommor och belysning.

jul7

Och det kommer man ganska långt med tycker jag. Jag gillar verkligen min marmorbricka från Pysslegumman. Perfekt att byta stilleben på efter tycke och behag. Just nu står där en ljusstake från Iittala, en ljusstake som jag ärvt av min farmor och en liten kruka med en späd julros i.

jul2Det söta julgranhänget från Åhléns har hängt med några jular nu men jag såg att de fortfarande har kvar det i sortiment då jag utökade samlingen lite i år.

jul5

Bilderna är så gryniga och hemska och det är så svårt att ta bilder då ljuset i stort sett är obefintligt. Men nu är det bara två dagar kvar och sen vänder det. Gött!

jul6

Jag tokgillar verkligen min nya väska från Ellos collection. Perfekt som jobbväska men duger lika bra till leisure också:) Jag har suktat efter en ”frökenväska” en längre tid och blev så glad när jag äntligen hittade denna. Med dragkedja dessutom vilket behövs i vårt klimat om man inte vill ha alla böcker och papper dyngsura.

Sitter för övrigt med världens trögaste dator. Vet inte riktigt vad som hänt. Om det bara är wifi:t som är segt eller om datorn behöver sig en genomkörare…..

Ha en riktigt helig söndagskväll!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ljuva Magnolia 20 december, 2015 at 18:56

  Tjena snygging!
  Fint som bara den hos er, alldeles lagom juligt och väldigt stämningsfullt ser det ut, Jag blir ju alltid så avundsjuk när jag ser bilder från ert vackra hem..

  Nu ska jag och barnen äta kvällsmat, vi har haft en fullspäckad dag på stan, hos svärmor och hos vänner, heeelt slut nu.. Sambon jobbar och jag bara längtar tills han kommer hem och kan dra fingrarna genom mitt hår i soffan, älskart! 😉

  Önskar dig och din fina familj en riktigt God Jul!
  Kramisar Catta

 • Reply Adela 21 december, 2015 at 13:53

  God Jul till dig finaste Rebecca! ♥

  Kram
  Adela

 • Reply Tessan 22 december, 2015 at 05:55

  Älskar verkligen ert hem!
  Så personlogt och vackert… Love love love!
  God Jul till dig och din familj! Kram

 • Leave a Reply