Inredning, möbler, småprylar, sovrum

Something old, something new…

spegel3

Ja, så blir det när jag ska trivas som bäst. Efter mitt besök på gymmet igår så tog jag en vända inom vintagebutiken och gjorde ett riktigt spontantköp. Det brukar faktiskt bli så när jag handlar. Jag är inte den som vänder och vrider på beslut och har svårt för att bestämma mig utan jag vet rätt snabbt om det är något jag vill ha eller inte. Och så var också fallet igår då det blev både spegeln som skymtar på bilden ovan, men även en liten ljuvlig minibyrå som jag först hade en tanke på att ha under men som sedan gjorde sig bäst som solitär.

spegel2

På byrån får den broderade tavlan som Ks farmor Leonilde broderade för en många herrans år sedan (och som jag hittade på hans vind när vi flyttade ihop). Motivet föreställer en gränd i Savona, Ligurien.

spegel5

Spegeln som tidigare stod i vårt sovrum flyttades till Albas rum. Så är det ofta här, saker flyttas runt för att ge plats åt nya;) Antar att jag inte är den enda som flyttar runt på saker…..

spegel4

Den söta lilla asken kommer från H&M home och den är perfekt att ha vid sidan om sängen för att lägga av smyckena.

Nu ska jag ta den sista koppen kaffe för idag och sen är det dags att börja natta lite barn så man kan ta söndagskväll.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply happyvardag 24 januari, 2016 at 22:05

    Flytta runt is da shit…..absolut! Kram Mia
    http://happyvardag.se/2016/01/24/sociala-medier-likes-och-kommentarer/

  • Leave a Reply