kläder och mode, shopping

Sommarsneakers ✔️

Och så kom solen tillbaka, och energin med den. Härligt! Dessa kvällar är så sköna när det är ljust och ljummet och det känns som att dygnet har fler timmar. Håller ni inte med?  Jag har hunnit med att provmåla några kulörer på väggen i vårt gästarom (aka tvättrum) och efter att ha haft funderingar på både blått och grått så blev det istället grönt. Vi får väl se hur det ser ut i morgon när färgen har hunnit torka.

stan smith-3

Idag kom också de sneakers som jag beställde häromdagen, ett par helvita Stan Smith från Adidas. Fantastiskt fina tycker jag!

stan smith-5

Idag fick vi också positivt besked angående försäkringen så om allt går sig väl så har jag en ny dator inom kort. Den här stationära saken håller på att ta knäcken på mig. Visserligen en iMac men den har några år på nacken och envisas med att hänga sig titt som tätt och då mitt tålamod inte är det bästa (vad gäller dessa tekniska prylar) så får jag spunk. Ser fram emot att slippa få det på kvällarna.

stan smith

Nu ska jag springa upp och kika om färgen har hunnit torka in något. Sen ska barnen nattas och jag ska ta kväll!

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply