Uncategorized

Sommar!!!

Har avnjutit mitt kaffe lyssnandes till ljuv fågelsång. Nu är det sommar. På riktigt. Jordgubbsplantor och rabarber står i full blom och vår trädgård har nog faktiskt aldrig varit vackrare. Syrenerna står i full blom, ligusterhäcken håller på att explodera och rosorna som jag planterade förra sommaren växer så det knakar.

Tre arbetsdagar har jag kvar. Sen är det långledigt som gäller för min del. Vi inleder sommaren med att åka till Italien och sedan blir jag hemma tills dess att vår lilla bebis föds. Känns helt obeskrivligt! Har inte varit föräldraledig på riktigt innan utan när de andra två föddes så var jag mitt uppe i mina studier. Så det här blir något nytt! Något stort! Något alldeles, alldeles underbart!

Nu måste jag snart ha bestämt mig till 100% vilka glasögon jag ska välja. Om en liten stund drar nämligen Albisen och jag in till stan.

20120605-085609.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mia Bark 5 juni, 2012 at 16:55

  Hej och vad kul att du är igång igen. Älskar att läsa dina ord. Och du, en bebbe…så fantastiskt roligt. Stora grattiskramen kommer här….

  • Reply rebecca sofie 5 juni, 2012 at 20:26

   !Tack Mia!!! Det ska bli superhärligt! Och som att börja om från scratch igen. Med allt vad det innebär. Men framförallt väldigt, väldigt spännande.
   Kram

  Leave a Reply