de där dagarna som kallas livet, kläder och mode

Somrigt var det här

Nej, men hej! Sååå lång paus det blev den här gången. Jag har verkligen haft fullt upp med att bara vara mamma och har känt hur inspirationen har lyst med sin frånvaro. Det är tufft emellanåt att vara ensamstående light nu när K jobbar i Helsingfors.

Vi har dessutom sjösatt projekt trädgård/uteplats och bara det är något i hästväg. Men nu äntligen verkar det hända något och idag kom grävarkillen efter några veckors förskjutning. Det är tur att jag har så fina vänner som låter barnen och mig hänga i deras trädgårdar ❤️ Det tar ju så förbaskat lång tid med hus, trädgård etc och nu när vi har hållit på så länge som vi gjort så känner i alla fall jag att jag bara vill ha ett slut på det. Jag vill kunna öppna min terassdörr och gå ut i en trädgård som inte ser ut som Jerusalems förstörelse. Grannen skrattade faktiskt lite åt mig i helgen då jag hade hoppat ut genom badrumsdörren och satt och intog mitt kaffe på frigolitskivorna, det som sedermera ska bli terassen. Jag var ju bara tvungen att känna på hur det kändes 🙂

Men, med grävaren var det också en del spänningar som släpptes och inspirationen börjar så sakteligen leta sig tillbaka. Den blev inte direkt mindre när jag fick se sommarens absolut finaste kjol som jag är tvungen att beställa med en gång.

sommaroutfit

Den rosa kjolen heter heleonora och kommer från Part Two.  Toppen är i lin och ser luftig och skön ut. Till denna outfit är det snyggt med ett par Rayban (älskar Rayban) i rosa och brunt.  Ett par spetsiga ballerina med metall fram gör sig mycket fint till kjolen och t-shirten.

Jeanskjol är ju alltid klassiskt och dart fanns en tid då jag svansade runt i min mest hela tiden. Nu var det dock ett tag sedan och kjolen har ersatts av shorts men nu börjar jag bli sugen igen.  Denna modellen kommer från One Teaspoon. Den blommiga blusen kommer från Park Lane och den gör sig snyggast till sneakers tycker jag, som dessa helvita Stan Smith från Adidas. Brillorna i lite rundare modell kommer även de från RayBan.

Hur är det med er?

KRAM ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply