sovrum, tyg & tapet

sovrum i slow living anda – skapa stilen

Jag som alltid har varit så mycket för rosa är nu i inne i en väldigt grå period. Bara en sisådär något år efter alla andra. Det är något vilsamt och elegant över grått och det lugnar ögat. När denna bild flimrade förbi mig på något socialt medie häromdagen så kände jag direkt att jag skulle vilja ha det så här i sovrummet. Detta är raka motsatsen till insomnia som jag skrev om igår haha. Här vill man ju krypa upp med ett magasin direkt, inte sant?

sovrum slow living

Ljuvliga linnepåslakan, en liten rund matta som gör att rummet får den där ombonade känslan, en pall i trä så att man får in det elementet och ett gäng snygga kaffekoppar.

Här är ett collage på alla produkter som finns på bilden ovan och för att komma till respektive pryl är det bara att klicka på den på collaget. Men jag brukar ju alltid förtydliga så jag fortsätter med det:)
Från vänster, sängkappan Candice i tvättat lin, överkast Joelle med våffelvävning, vägglampan Read med mässingsdetaljer, den runda grovvirkade mattan Anne, bäddsetet Candice i  tvättat lin, muggarna Love i 3-pack från Bloomingville, träpallen Wess som funkar lika bra som avslastningsbord som nattduksbord och slutligen korgen Trend från Bloomingville.

Just nu har Ellos dessutom 20% på påslakansetet Candice vilket kan vara bra att veta. Och som vanligt gäller 30% rabatt på din dyraste vara  om du uppger koden 335403 i kassan.

Önskar er den bästa av dagar ❤️

Kram

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mallansvardag 9 februari, 2016 at 18:00

    Tittar jag mig runt omkring här hemma så är det mest vitt, svart och grått. Älskar verkligen färger men landar nästan alltid i den svart-grå-vita skalan både när det gäller kläder och inredning, varför är det så?!
    Tycker ni har en sån härlig blandning i ert hus både när det gäller valet av material och färger, älskar (som jag kanske sagt förut) erat kök med den snygga marmorbänken 😍 Precis så vill jag ha i mitt framtida kök.
    Försöker för tillfället att blanda in lite mer trä härhemma så den där pallen skulle vara perfekt.
    Kram Malin

  • Leave a Reply