badrum, hus och renovering, Inredning, sovrum

sovrum och badrum på Bergåsa

Jag fick en förfrågan om jag inte kunde visa lite bilder från vårt gamla hem här på bloggen. Och det är ju klart att jag kan! Det kanske till och med kan vara lite roligt för er som är ”nya” här att se vad det var vi flyttade ifrån förra året i maj. Jag får nog dela upp inläggen och bilderna så att det inte blir värsta bildbomben, så nu får ni se vårt sovrum och det stora badrummet på ovanvåningen. Ni kommer märka att bilderna är tagna vid olika tidpunkter då sakerna ofta får nya platser:)

Vårt sovrum med de lila väggarna.

MItt lilla ”lyckohörn” som jag kallade det.

Och här ser ni fondväggen som vi hade bakom vår säng. Stringhyllan är vintage och den fina lampan i mässing har min pappa gjort. Allt sänglinne kommer från Mimou.

Det stora badrummet uppe, som var hela familjens favorit såg ut såhär:

Ett stoooort badkar där nästan hela familjen rymdes…..

 

Handfatet är gjort i granit och blandaren heter coloric och kommer från Gustavsberg.  Badrummet gick i grått och vitt och med bara en accentfärg i duschen där vi hade aquagrön mosaik. Jag hittade dock ingen bild på badrummet där duschen syntes.

Jag älskade verkligen den lila färgen i vårt gamla sovrum; den var så otroligt behaglig så jag skulle nog kunna tänka mig att det blir något liknande i vårt nya sovrum. Förutom att bestämma oss för vitvaror håller vi som bäst på att bestämma badrumsporslin och i nuläget lutar det mot att vi kör Duravits porslin överallt, men inget är slutgiltigt ännu.

Hoppas att ni har en fin onsdag!

KRAM

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Catta 21 maj, 2014 at 17:08

  Vilken UNDERBART sovrum, jag dog verkligen för det! Väggarna, din vackra hörna, jag ALLT! Fantastiskt fint och jag kan knappt vänta på att få se ert nya sovrum och hem ta form =)
  Ett sant nöje att följa.

  Kram på dig,
  Catta

 • Reply Ulle 21 maj, 2014 at 19:58

  Åh tack! Va kul o se:) älskar inredning. Du får gärna visa fler bilder från ert gamla hem ;):) behöver inspiration. Många kramar

 • Reply Carmen 22 maj, 2014 at 02:11

  Så underbart fint! På Facebook har jag den nya husägaren som ofta visar bilder ifrån deras nya hem 😉 Fortfarande otroligt fint.
  Ha en fin dag!

 • Leave a Reply