Inredning, sovrum

Sovrums smått & gott

Jag tjatar ju lite om min kommande sovrumsmakeover som jag ska försöka få till när jag kommer hem. Till den vore det inte helt fel med lite nya textilier och eventuellt sängbord.

Ellos_4

Jag tycker verkligen så mycket om Ellos sängkläder i linne som heter Candice och både vi och barnen har det i våra sängar. De är verkligen helt ljuvliga. Jag gillar också nattduksbord/vägglampan multi i svart. Den hade passat perfekt i vårt sovrum då vi på ena sidan har lite svårt med att få plats med ett sängbord. Taklampan i art deco stil kommer från Ellos egna sortiment, vilket även pläden, pallen och postern gör. De söta muggarna Sandrine och kaffestativet kommer från Bloomingville.

I samarbete med Ellos kan jag nu tipsa om några riktiga kanonerbjudanden. Det ena är att du får 300kr* rabatt på hela ordern vid köp för 900:- + fri frakt. Ange koden  355429 i kassan om du vill utnyttja detta erbjudande. (Gäller t.o.m. 2017-02-28)

Dessutom erbjuder de 20% rabatt på din beställning* – inkl mängder av varumärken och möbler + fri frakt! Ange koden 355430 i kassan om du istället vill nyttja detta erbjudande. (Gäller  t.o.m. 2017-03-01)

Nu sitter jag med terassdörren öppen och hör syrsorna sjunga för fullt. K och Alba är ute och springer. Hon har blivit så duktig och hänger med på 5km. Bra jobbat för en 10-åring tycker jag! Eftersom vi inte hade möjlighet att kolla Homeland i måndags så ser jag sååå mycket fram att se det nu. Nu börjar det bli spännande.

Kram & God natt  ❤️
/Rebecca

[inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller adlinks]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ekenäsliv 24 februari, 2017 at 08:53

  Snygg moodboard!
  Vi håller just nu på med dottern rum och sen står vårt på tur direkt efter det.
  Å då behövs ju alltid lite nytt piff 🙂

  Låter härligt med ljudet av syrsorna… Här var det vindens vinande som gjorde att markiserna slog mot fönstren igår kväll…;) men idag skiner SOLEN!!
  Kram Anna

 • Reply Jessica 21 april, 2017 at 21:03

  Vad gör du dina fina collage i? Tack för en superfin blogg! Kram Jessica

  • Reply Rebecca 22 april, 2017 at 15:46

   Jag gör alla mina collage i Photoshop. Kram

  Leave a Reply