blommor, de där dagarna som kallas livet, shopping, spanien

stilful elegans (och en poolbild från där vi kanske ska bo)

I dag har jag känt mig sådär oförskämt lycklig, uppspelt och upprymd på samma gång. Det är så mycket som händer i mitt liv just nu och i dag kände jag en sån otrolig glädje över det. Och det var så skönt! Jag har haft en period där det har känts riktigt tungt att bryta sig loss. Jag har varit ledsen, lite orolig och humöret har åkt berg-och dalbana. Och i dag kom den och knockade mig så hårt att jag nästan ramlade baklänges glädjen och lyckan över det spännande vi har framför oss.

växt-1

En vän var och kollade in ett hus åt oss i går i Spanien och hon var väldigt positiv. Enda grejen med huset är att det är omöblerat. Om vi hade fått önska så hade det så klart varit smidigast om huset hade varit fullt möblerat och det bara hade varit att flytta in. Samtidigt så blir det en utmaning att möblera huset med små medel. Och det blir kanske mer trivsamt så också…. Jag är ju inte den som direkt gråter när jag får möjlighet att sätta klorna i något nytt projekt heller:)  Som jag har förstått det är det dessutom en ”loppis” på torget varje marknad där jag bara förmodar att jag kan göra riktiga fynd:) Den ligger det faktiskt ett Ikea i Malaga också så helt strandsatta blir vi inte.

Och kan man bli annat än glad när man får den här bilden på hur det ser ut utanför dörren. Med poolen runt hörnan. Håll tummarna för att det löser sig den här gången! Återigen, tusen tack Jessica för hjälpen!

pueblo-lucia2

I morse begav sig mannen iväg på jobb igen och Bruno och jag gav honom lift till flyget. Det känns som att vi hann med så mycket i helgen trots att vi har det mesta kvar. Kanske är det för att vi börjar landa i något verkligt som vi känner så. Med små, små steg så närmar vi ju oss.
växt2växt3växt4

Förutom körsbärskvistarna så plockade jag också upp denna lilla skönheten hos blomsterhandlaren häromdagen. Jag har varit på jakt ett tag och det var ju självklart att jag inte bara kunde gå förbi den när den stod framför mig på hyllan i all sin prakt. För visst är den väl stilfull denna skira, skulpturala växt vars officiella namn är corokia men som tydligen också går under namnet sicksack buske. Om det så bara är för en liten tid med tanke på att flyttlasset går i början av maj så ska jag njuta till fullo av dess elegans. Sen tänkte jag att den kunde få bo hemma hos mamma & pappa under tiden vi är iväg.

Och ja, det blev en ärtgrön tröja från Lindex häromdagen. Jag trivs förträffligt med den. Ett riktigt kap med sina 199:- dessutom. I dag frågade till och med barnen om jag hade ny tröja🙂 De gör de aldrig om tröjan är svart eller vit.
ärtan2

Nu mina vänner ska jag ta kväll! Ha det bäst allihop ❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Jess 27 mars, 2013 at 20:20

  Åh vännen, tack själv. Säg till när ni bestämt er.
  Varje lördag är det loppis och varje tisdag. Är det stor frukt-&grönsaksmarknad. Kramiz J

  • Reply pilotfrun 28 mars, 2013 at 21:30

   Jag längtar!!!!! Ägarinnan är på semester så vi ska höras av igen på tisdag. ha det bäst!
   Kram

 • Reply Happyvardag 27 mars, 2013 at 21:54

  Där hade jag väldigt gärna kunnat flytta in. Förstår att det blir lite meckigt med alla inköp, å andra sidan hade jag haft svårt att se dig med färdigmöblerat. Underbart snygg du är där i fåtöljen…..vilken pingla! Kram Mia

  • Reply pilotfrun 28 mars, 2013 at 21:25

   Ja, lite spännande hade det ju såklart varit att börja med ett tomt hus. Men bara lite;)
   Kram

 • Reply dianasdrömmar 28 mars, 2013 at 05:38

  Åh, vad mycket spännande ni har framför er 🙂 glad påsk kram Diana

  • Reply pilotfrun 28 mars, 2013 at 21:26

   Ja, det är väldigt spännande! Glad påsk till dig också!
   Kram

 • Reply mariette 28 mars, 2013 at 06:13

  Det riktigt lyser om dig och dina foton är fulla av liv.
  Så härligt och du … Att flytta in i en tom bostad och känna av väggarna och låta idéerna flöda är LIVET!
  Kommer gå så bra och barnen har hela utsidan att utforska medan du fixar och donar.
  Önskar er en riktigt fin skärtorsdag !
  Kram

  • Reply pilotfrun 28 mars, 2013 at 21:27

   Du är bara så fin Mariette! Tack så mycket för dina fina ord.
   Hoppas att ni också haft en härlig dag!
   Kram

 • Reply Åsa 28 mars, 2013 at 12:17

  Men 🙂 det måste ju bara vara roligare att möblera själva 🙂 tror int du gillat det som andra hade haft i vilket fall. Man har ju sin egen smak 🙂

  Ska ni bo där lång tid frammåt? eller är det tillfälligt under några år? Eller hur går planerna?
  Om det är för gott och tillsvidare, kommer ni ta med er möbler dit isåfall? Å vad gör ni av allt som inte kommer att följa med?
  Kramar Åsa

  • Reply pilotfrun 28 mars, 2013 at 21:29

   Absolut Åsa! Så är det ju. Och jag är ju lite sådan, har svårt att hålla fingrarna borta liksom…:) Vi har inte bestämt hur länge ännu men det blir cirka ett år till att börja med, men det kan bli längre och det kan bli kortare. en sak är säker, och det är att (det i nuläget) det inte blir för gott. Sen har vi planer på att flytta till Skåne. Möblerna får vi magasinera under tiden vi är iväg.
   Kram

 • Reply bia 28 mars, 2013 at 15:54

  Det låter härligt det där…jag håller tummarna;))
  Önskar dej en fin påsk helg!!
  Kram från bia

  • Reply pilotfrun 28 mars, 2013 at 21:31

   Tack Bia! Ja, nu känns det faktiskt som att bitarna börjar falla på plats.
   Glad påsk till dig!
   Kram

  Leave a Reply