kläder och mode, shopping, skönhet

strike a pose

skinnbyxa2

Det är då verkligen tur att man har en händig pappa som kan knåpa ihop trasiga sladdar som är nästintill förbi hopp. Äntligen fungerar min dator igen! Och då fick jag chans att ladda upp bilderna på mina nya favoritbrallor från Ellos.

skinnbyxa4

Från Ellos kommer även toppen som är av märket Whyred (och dessutom på bra rea…). Sitter löst och ledig och är i sånt där följsamt material utan att för den sakens skull smita åt någonstans.

skinnbyxa3

Byxorna har även dragkedja baktill vilket jag tycker är halva grejen eftersom jag tycker om när det händer något. Det är vanliga fickor upptill på baksidan men på framsidan är det också dragkedjor vilket ni kan se på bilderna.

skinnbyxa5

Jag provade både med och utan skor för att se vad som funkade. Personligen tycker jag det är väldigt snyggt med Vans eller några andra lågskor till. Byxorna som jag beställde redan i januari finns förresten till extra förmånligt pris just nu och dessutom så erbjuder Ellos just nu 30% rabatt* på röda priser + 20% rabatt* på röda priser på varumärken max 1 gång/kund t.o. m 2016-03-16

Använd i så fall erbjudandekod: 335438

Och som alltid när man fotar här hemma så ska lille underbaringen vara med på ett hörn. Han springer lite fram och tillbaka och tycker det är jäääättespännande. Utom om man riktar kameran mot honom för då vänder han sig snabbt om:) Underbara lilla unge.

skinnbyxa1

Kram ♥

[inlägget är i samarbete med Ellos] 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply