de där dagarna som kallas livet

Sverige ❤️ Irland

Ja, men oj så spännande det var ikväll. För mig så kändes det lite extra speciellt att Sverige mötte Irland i den första matchen. Irland är ju ett land som har betytt och betyder väldigt mycket för mig.

sverige irland

Men så klart att jag hejade på Sverige och tyckte det var fantastiskt kul att det blev oavgjort. Den där stackarn Clark är jag dock inte avundsjuk på. Fy, självmål måste vara det absolut värsta som finns inom den sporten.

Ett tag trodde jag inte att vi skulle ha möjlighet att se på matchen då dagis hörde av sig när jag var på väg hem och det visade sig att Brunisen hade skadat sig i fingret så det var bara att åka direkt till vårdcentralen. Tack och lov behövde han inte sy, men väl tejpad med någon slags silikon för att hålla ihop såret. Väl hemma så somnade han av utmattning, stackarn! På onsdag ska vi tillbaka till vårdcentralen för att kolla upp fingret igen för det såg väldigt nasty ut.

I morgon slutar ”mina” skolbarn skolan och det kommer att bli en känslosam dag så klart ❤️ Sen återstår några dagar innan det är dags för ett välbehövligt sommarlov.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply