de där dagarna som kallas livet, spanien

tapas och sangria

Jo, men nu börjar det närma sig slutet. Det bara är så. Många som har varit här ett halvår eller ett år åker nu hem, eller vidare för att fortsätta sina äventyr. I kväll passade jag på att träffa mina fina vänner Maria och Johanna som snart beger sig till Peru respektive Göteborg.

Vi besökte ett ställe som vi hittade sist vi var ute, där de har god sangria, men framförallt otroligt goda tapas.

Vi pratade om vårt år här, men också om vad som ska komma skall.

Stället vi var på ligger ganska nära ” kyrktorget” i Funkan och heter Taberna Plaza Vieja. Det ser inte något speciellt ut, men är riktigt, riktigt mysigt. Extra härligt nu så klart när fönstren är helt öppna ut mot gatan.

Just det här med tapas är något som jag verkligen vill ta med mig hem. Det är så gott att sitta och plocka med maten, och faktiskt umgås runt tallrikar och bestick utan krav på trerätters. Tapas är så spontant och socialt.

I morgon är det skolavslutning och det är både pirrigt och härligt, men lite ”här kommer alla  känslorna på en och samma gång”.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Adela 13 juni, 2014 at 12:45

  Mysiga bilder och jag förstår dina känslor…sommaren är lite sån. Så mycket roligt och förändringar men också lite vemod över det som tar slut;) Det är väl så livet ska vara…Du är i alla fall så fin på alla bilder!

  Kramar
  Adela

 • Reply happyvardag 13 juni, 2014 at 17:47

  Åh, jag älskar också tapas, meze, buffé – ja, kärt barn har många namn. Vi har haft det några gånger då vi bjudit hem folk – smidigt att förbereda, avslappnat och skönt att inta. Vad solbränd och fin du är….
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/06/12/skolavslutning-de-luxe/

 • Leave a Reply