Uncategorized

Testmålning

Fredag ❤️ Tänk att den alltid känns lika härlig och välkommen. Vädret visar dessvärre inte upp sig från sin bästa sida men efter all sol & värme så behövde växterna sig en dusch. 

I morgon åker jag och Malin upp till Göteborg. Malin ska springa och jag får stå vid sidan och heja på. Tråkigt när man har ställt in sig på något men jag vågar inte riskera något efter min vedervärdiga bihåleinflammation. 


Igår fick jag ett litet ryck och begav mig till färghandeln. Nu har jag funderar så mycket på att måla om i gästrummet så jag var tvungen att göra slag i saken. Grönt hade inte varit på listan innan men efter att ha sett Hildur Blads underbara nyans i sovrummet så kändes det plötsligt helt självklart. Här har jag målat två kulörer från Nordsjö sida vid sida för att se vilken jag tycker passar bäst. Rummet är litet och väldigt mysigt men jag vill få det mer ombonat. Färgerna här heter Restful le havre (till vänster) och Misty le havre (till höger) 

Nu ska vi snart bege oss iväg för att äta. Känns lyxigt att gå ut och äta någon gång ibland. 

Kram 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Ljuva Magnolia 20 maj, 2016 at 17:07

  Tjingeling!
  Nä fasen va tråkigt att du måste ställa in 🙁 men självklart måste man vara rädd om hälsan, den går alltid först. Får se om jag ska in och kolla, lite mekig helg för oss, men det vore kul!

  Lustigt, stod och höll i liknande, ja typ samma, färgprover för ett tag sedan i den lokala lilla färghandeln. Väldigt sugen på de nyanserna av grönt, underbart fina. Även jag tänkte gästrum.
  Men så såg jag att Ellos sålde ut sina färger ( som jag målat med i sovrummet) och klickade hem två olika kulörer som jag tänker slå ihop och se hur det blir, spännande 😉
  Älskar ”små enkla” projekt som en liten ommålning här och där, kul med förändring som man sedan lätt kan ändra igen.

  Får väl se om vi ses i vimlet imorgon då 😉
  Kram och mysig fredag!
  Catta

 • Leave a Reply