kläder och mode

the black dress

Jag är ingen klänningperson. Känner mig ofta rätt obekväm med det och föredrar ett par brallor med hög midja när jag klär upp mig. Dock tycker jag att klänning är väldigt kvinnligt, och nu har jag äntligen hittat en som jag verkligen, verkligen gillar. En finstickad variant med rund halsringning som är så skön så att jag nog hade kunnat bo i den från morgon till kväll.

klanning2

Ser fram emot att bära den barbent med ett par sneakers på varma breddgrader. Helt rak, rymlig och obeskrivligt bekväm.

klanning3

Jag får väl citera allas vår Ernst, i det enkla bor det vackra:) I alla fall när det kommer till mig och kläder. När Martina och jag var i Dublin förra helgen så såg vi så många vackra, uppklädda kvinnor med paljettklänningar och annat. Vi skojade lite om att vi kände oss som två väl fixade nunnor med våra svarta, enkla kläder. Eller som en irländare uttryckte det: You Scandinavians always dress very safely. Ja, så är det kanske. Safe eller inte så är det såhär jag trivs bäst.  Och om ni blir sugna på klänningen så hittar ni den här. Priset, 299:- är också ganska skönt faktiskt.

Nu tänkte jag lägga mig i soffan och kolla ikapp på Så Mycket Bättre.  I år är ju två av mina favoriter med, Magnus Carlsson och Lisa Ekdahl och jag tycker att de överträffar sig själva vecka efter vecka. En ren fröjd att se. För er som missade Magnus Carlssons tolkning av Jill Johnsons Kärleken är så kommer den här:


Kram och skön kväll till er ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tessan 12 december, 2016 at 04:55

  Superfin klänning och fina bilder! 🙂
  Jag minns när jag bodde i Dublin att alla irländska vänner alltid var så dressade och fixade och att vi skandinaver alltid var något mer ”naturliga” 😉 Det är likadant i England. Ibland kan jag känna mig så oglammig i jämförelse men å andra sidan känner jag nog även mindre stress. Svart är ju alltid ett säker kort..hehe!
  Kram!

  • Reply Rebecca 12 december, 2016 at 07:27

   Haha, ja men exakt! Det ser ut som att de har hållit på i evigheter innan de går ut:) Svart funkar alltid men så klär vi ju oss safe också;)
   Kram

  Leave a Reply