kläder och mode, shopping

these boots are made for walking

I varje fall kortare sträckor:) Jag vet inte om ni är som mig när det kommer till skor och handväskor. Man kan liksom inte få för många av dem. Förr om åren var höjdpunkten när man kunde åka till märkesrean i Italien där man om man hade tur kunde fynda Gucci-väskor till vrakpriser. Nu var det ett tag sedan vi var där för just det ändamålet men  väskor och skor ligger mig fortsatt varmt om hjärtat.

4V5A1563

Min senaste crush är dessa fantastiskt fina skinnsneakers från Ellos.  Snygga såväl som sköna med riktigt mjukt skinn. Lågskor är dessutom väldigt hett i höst. En trend jag verkligen gillar!

4V5A1586

Just nu erbjuder Ellos 20% på en hel beställning, inklusive varumärken om ni anger koden 345416 i kassan.

Jag har valt ut några av mina favoriter och känner helt spontat att nästa köp lär bli ett par Chelseaboots. Som vanligt är det bara att klicka på sakerna för att komma till sidan.

Det är hektiska dagar, om än mycket roliga. K är iväg och kommer att vara ganska mycket under hösten och då är det jag som sköter markservicen.

Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply