de där dagarna som kallas livet

Tillbaka i bergen 

Igår åkte vi upp i bergen igen. Nu var många av mandelträden på toppen överblommade men de nere i dalen var fortfarande i blom. Denna vecka är Ks pappa och fru här. De bor på Sicilien annars så vi har inte möjlighet att träffas särskilt ofta. Men desto mysigare när vi gör det. Precis som förra gången åt vi lunch på topprestaurangen.

Längst bort skymtar man havet. Här uppe är så vackert och luften är så ren och fräsch. Svårt att förstå att detta bara ligger ca 40 min ifrån alla turistbelamrade stränder. 


Julian visste verkligen vad jag ville ha när han köpte hatten. Jag använder den hela tiden. Inte minst som mitt hår håller på att bli helt sönderbränt. Magdalena (Nidenom) får hjälpa mig med det när jag kommer hem….


Idag såg det ut såhär när vi gick till skolan. Vilken vy! Det känns som att det kommer att bli en varm dag. 

Kram ❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply