Inredning, Uncategorized

Tine K AW 16

Tittar in lite snabbt då jag inte förmår mig att kolla mer på Island-Frankrike då sådana där underlägen ger mig the creeps. Inget kul alls! 

Bilderna från Tine K AW16 har flimrat förbi lite överallt både på bloggar och Instagram och de är såå fina så jag måste bara visa. Grönt är skönt! Så är det bara. Jag var alltså inte helt fel ute när jag, tvärtemot vad jag hade tänkt mig, började måla grönt i gästrummet. Och jag kan tänka mig att vi kommer att få se mycket mer grönt framöver. 


Sen att dörrar, fönster och väggar är to die for gör ju bara hela härligheten ännu bättre. Fantastisk miljö! 


Kul att se att mässing fortfarande hänger i med de snirkliga ljusstakarna som här blandas upp med keramik i olika färger. 

Under sommaren ska jag villigt erkänna att jag ligger rätt så lågt med inredningsprojekt. Det är bara ett och annat målningsprojekt som jag eventuellt ger mig i kast med. Men generellt så får det vila lite till förmån för sol, bad och en massa utomhuslek men vi får väl se hur det blir med den saken i år…. 

Kram 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply