allt som är vackert, blommor, de där dagarna som kallas livet, Inredning, sovrum

torgblomster och ny frissa

Jag började dagen med att arrangera lite blommor som jag köpte på torget i går. Kan inte hjälpa att jag kände mig som en vinnare när jag gick ifrån blomsterståndet med sex olika sorters blommor, b la hortensia, ranunkel och forsythia som jag bara hade betalt 175:- för. Galet billigt tycker jag! Och det som är så kul med en massa buntar är ju att man kan arrangera sina egna fina buketter som den på bilden nedan. Jag älskar att omge mig med blommor och grönt, det ger ett sånt himla mervärde tycker jag.

torgblomster2

Efter mjukstarten så påbörjades operation rensning. Det är inte klokt så mycket grejer man samlar på sig. Nu är det liksom dags att packa ihop 200 m2 hus. Det jag hann med i dag var att packa ihop och rensa ett linneskåp, samt alla sju lådorna med gamla barnkläder som har stått nere i källaren. Och på dem var det no mercy som gällde. Jag har bara sparat de absoluta godbitarna och sen lagt resten i säckar som ska skänkas. Sen måste jag annonsera ut om liggdel till Bugaboo, Ikea agam stolar (2 st) samt en Leandervagga. Puh! Och detta är bara början. OM ni är intresserade av någon av grejerna så är det bara att kasta iväg ett mejl till rebecca@piccolecose.se

Barnstolarna som inte tillverkas längre ser ut såhär och jag har förstått att det är eftertraktade. Som om ni bor i den sydöstra delen av Sverige och är på jakt så är det bara att slå till:)
agam-juniorstol-svart__57074_PE162658_S4

Leandervaggan har jag visat tidigare men här kommer bilden igen. Den är superfin tycker jag men nu har vår lille prins vuxit ur den och den kan få pryda någon annans sovrum.
lila sovrum

I dag har jag också varit och klippt mig. Det var verkligen på tiden. Mitt hår är verkligen inte trevligt för tillfället. Raka motsatsen faktiskt. Amningen har tagit hårt denna gången men Eva på Reborn är så skicklig och lyckades faktiskt få lite ordning på det. Lite nytt schampoo och balsam inhandlades också i hopp om att återfå lystern. Har ni några bra knep mot trött, torrt och slitet hår? Eller tips på bra produkter?
mammabruno

Jag hann pussa lite på Bruno också innan det är dags att kasta mig iväg igen (de stora barnen är iväg med mannen på lite ärenden). I kväll ska jag nämligen in till keramiken en stund! Jippi!!!! Jag har längtat så efter detta. Det är första kvällen som jag lämnar Bruno med mannen så det är bara att hoppas att det går bra. Jag har en hel del prylar att glasera inne i verkstan och känner att det är nu eller aldrig. Och det hade ju såklart varit kul att få alla mina saker färdiga innan vi lämnar.

Ha nu en skön kväll alla ni härliga människor som är inne här och läser!
kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jess 14 mars, 2013 at 17:19

  Åh så vackra blommor. Jonas tål tyvärr väldigt få blommor så dt mesta hemma e i plast. Kram Jess

 • Reply bia 14 mars, 2013 at 20:44

  Vilken vacker bukett!!!!
  Och lilla Bruno är ju för söt;))
  Va roligt att du blir glad av mina bilder;)))
  Ha en fin kväll och en bra morgondag!!
  Kramisar

 • Reply maria at inredningsvis 14 mars, 2013 at 22:35

  Om du bara ska prova en produkt mot risbuskehår är det ARGANOLJA jag hade inget hårliv innan den kom in i mitt liv som ett Halelujjaa moment:)

  ha en skön helg

  LOVE M

 • Reply Ninnie 15 mars, 2013 at 15:22

  Men wow så fint!!

 • Reply lilla lii 15 mars, 2013 at 20:33

  Och det är nu jag önskar att jag hade en sån där liten människa, så att man kunde lägga honom i en sådan säng/gunga! tyvärr är jag nog väl lite för ung, men det kommer väl sen! Ha en bra helg! 🙂

 • Leave a Reply