de där dagarna som kallas livet, kläder och mode

Tre härligt höstiga outfits

Veckorna rusar iväg tycker jag. Det är redan fredag och jag vet inte var veckan har tagit vägen. Tycker dagarna bara försvinner i ett nafs. Eftersom jag ”bara” jobbar på skolan fyra dagar i veckan så tycker jag att veckorna är så korta. Sen har Bruno parkour på torsdagkvällen och därefter tar vi helg. Ofta med hämtpizza eller annat som är lätt att fixa, och gärna med ett glas vitt för mig. Torsdagarna är faktiskt som mina fredagar. Att jobba hemifrån är ju inte riktigt samma sak som att gå till jobbet. Älskar att ha möjligheten att kunna göra bådadera.

Någon mer än jag som är sugen på lite nya höstoutfits? Själv håller jag som bäst på att beställa vinterskor och dylikt till barnen men jag behöver också uppdatera min egen jobbgarderob.

Lite jeanschick är aldrig fel

blå blus med volang finns här 

jeans med hög midja och ankellång finns här

fuskpäls med hög krage finns här

låga skinnskor med snörning från Whyred

Schyssta raklånga örhängen från Dyrberg Kern

En ögonskuggspalett från Isa Dora

Och ibland när man vill vara casual med en liten trist så funkar det med kjol och collegetröja.

Collegetröja i grått från Morris

Plisserad kjol i svart från Saint Tropez

Mössa i kashmir (min älsklingsmössa dessutom på rea) finns här

Örhängen som små månar från Sophie by Sophie

Svart skinnväska från Spikes & Sparrow

läppstift i klassisk färg från Clarins

Chelseaboots med lite högre skaft från Vagabond

Och sen är det ju så att klassiskt är aldrig fel, svarta byxor, skjorta och kavaj.

Svarta ankellånga byxor finns här 

Grå kavaj med rutmönster dubbelknäppt och lite längre i modellen

Underbar blus i satin  (jag har den i svart och den är ljuvlig)

Kappa i klassisk modell finns här

Svarta skor i herrmodell från Vagabond

Örhängen i silver från Sophie by Sophie

Glasögon black marble från Triwa (viktigt att ha solglasögon även nu på höst och vinter för att skydda ögonen mot fula rynkor)

Idag kände Brunisen inte alls för att gå till förskolan och fördelen med att jobba hemma är att jag kan låta honom vara hemma med mig. Jag får passa på så mycket det bara går, nästa år blir det skola och andra bullar:)  Dessutom kände han för att leka lite med sin kompis så jag kan ta en halvtimmes löptur innan jag tar tag i dagens bestyr. Skönt att ha kommit igång så smått med löpningen igen!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply