event

Tropisk afton 

Igår eftermiddag begav jag mig till Malmö och hotellet Renaissance för en afton som gick i tropikernas tecken. Hawaiian tropic och Renaissance hade nämligen bjudit in till snajsigt event. 


Jag, Fnulan, Åse och Åses granna granne Anna med finaste goodiebagen i händerna. 


Vi bjöds på snittar och tropiska drinkar, och i vanlig ordning hade jag glömt kameran….. Bilderna är Åses & Malins ❤️ Blev lite tagen på sängen när jag satte iväg på hojen bara för att upptäcka att cykelbanan ner till tågstation var avstängd. Det var bara till att cykla allt vad jag kunde hem igen och låta K skjutsa mig…..


Med på balunsen var också Marica och Matilda. Kul när det händer något härnere i de sydligare delarna av Sverige och inte bara i huvudstaden. 


Tjejerna från Hawaiian Tropic var på plats för att berätta om de ljuvligt doftande produkterna som fanns i goodiebagen. Just den lotionen som skymtar på fotot är en skimrande lotion i sann Jennifer Lopez anda. Själv är jag stormförtjust i deras oljor vilket jag antar att jag inte är ensam om:) (Får visa bild på resten av innehållet lite senare. Var tvungen att köra de 20 milen österut idag….) 


På plats var även Emelie (Renaissance hotell) och Benjamin


Den här kvällen var så välbehövlig och det finns inget som ger en så mycket energi som att få ägna en helkväll åt sina vänner och snicksnacka kvällen lång ❤️ Ser fram emot fler sådana i sommar. 

Kram! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply