de där dagarna som kallas livet

Trött som en mört

Ja, det är ju så att det kostar att ligga på topp och jag får väl lov att erkänna att både barnen och jag hade lite extra svårt att kliva ur sängen imorse och därmed får det bli en tidig kväll ikväll. Jag jobbar verkligen på att få till en tidig kväll. För mig är allt innan 22.30 tidigt…. Svårt att få timmarna att räcka till när man är själv helt klart, och särskilt med ett jobb som kräver kvällsarbete.

 

Processed with VSCO with f2 preset

På bilden ovan gjorde jag dessutom mitt första jobb som frilansare och egenföretagare. Med min mycket saknade kamera i högsta hugg. Som den fattas mig!! Men att veta att ett 50mm objektiv är på väg hem hit känns lite som plåster på såren och som sagt, förhoppningsvis är en ny kamera beställd innan veckan är slut. Och i slutet av veckan så händer det lite andra spännande saker också men ni får så klart hänga med på bloggen och på instagram.

På återseende & kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply