kläder och mode, shopping

Trying on Thursday

Underbara torsdag! Torsdagar är den dag då jag oftast jobbar hemifrån med blogg och lite annat. Så himla skönt! Idag har Brunisen varit hemma med mig vilket så klart är extra mysigt. Inte mycket förskola för honom den här veckan inte. Skönt med såna veckor!

G-star3

Tänkte jag skulle visa mina senaste inköp som jag är mycket nöjd med. Jeans i boyfriend modell från G-star som är precis som jag gillar dem. Lite baggy upptill och kortare nertill. Supermegabilliga pumps från Ellos collection (kostar en dryg hundring) och t-shirten är en gammal från Gina Tricot.

g-star1

Desssutom har jag fått tillbaka min dyrgrip som varit en vända hos Louis Vuittons skräddare i Paris. Faktum är att det hade gått en spricka i lädret i överkanten så den fick skickas iväg. Mycket bra kundservice må jag lova. Väskan var inte gammal när det hände så förmodligen var det bara väldigt olyckligt. Oavsett så är den fixad nu så jag kan använda den igen.

G-star-2

Kommer ni ihåg på 90-talet när alla skulle ha rosett i håret? Nu börjar man se dessa rosetter mer och mer och själv tycker jag det är en sån söt detalj att smycka en annars väldigt alldaglig hästsvans med. Min köpte jag på Glitter för ett tag sedan.

Nu kommer snart de stora barnen hem från skolan så då ska vi fixa lite mellis.

Kram så länge!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Ekenäsliv 28 januari, 2016 at 19:49

  Hallå där bönan!!
  Jisses va snygg du är i det där! Jag lovr att jag hade sett upp som nån som försöker alldeles för hårt;-)
  Å nog minns jag rosetterna 😉
  Du, är inte du lärare? I vilket stadie är du?
  Lite nyfiken på hur du ser på skolan och så idag?
  Har lite bekymmer med min dotter då de har så sjukt mycket läxor… Vilket ger henne ont i magen 🙁
  Hoppas du får en fin kväll!
  Själv sitter jag på stationen i Linköping o väntar på ett försenat tåg…
  Kram Anna

 • Leave a Reply