de där dagarna som kallas livet, familj

underbara barn

Nu ska jag snart ta och avsluta en av de absolut finaste födelsedagarna jag har haft i vuxen ålder. Så uppvaktad som jag har blivit idag har jag nog aldrig förr blivit uppvaktad. Inte på det sättet i varje fall. Natten blev väl lite sisådär då jag hade två pirriga underbaringar som hade det lite jobbigt med sömnen…….. Klockan 05.30 var de inne hos mig, hämtade ut två-och-en-halvan som på studs blev lika förväntansfull som dem; jag hörde honom utanför mitt rum FYYYLLLA ÅÅÅÅÅ, FYYYYLLLA ÅÅÅÅÅ ett par gånger innan skönsången drog igång. Därefter blev jag uppvaktad med egengjorda armband, godisautomater (av sönderklippta PET-flaskor), inramade teckningar och ett paket i vitt med gröna snören. Det var bara busen som firade min dag genom att ta av sig blöjan och kissa i soffan, samt hälla ut två glas med saft över matbordet………

(bild från mitt instagram)

När skolan slutade så gick de hem själva och nog förstod jag att de hade något på gång, men att de var så här duktiga och kreativa visste jag inte. Helt själva, och med hjälp av Annakarin Nybergs och Clara Lidström bok baka, hade de bakat fantastiskt fina chokladbollar som de hade rullat i strössel, lagt på en tallrik och sedan pyntat bordet runt omkring med små silverstjärnor och serpentiner. Hjärtat svämmade verkligen över på alla sätt och vis!

Lagom till middagen kom Marianne med barnen (vi ensamma mammor håller ihop:) och vi åt tacos och chokladtårta. Och blev uppvaktad återigen med hårprodukter från Kerastase och en ljuvlig IIttalaskål. Den lille stupade i säng efter att ha hängt med ett tag i andra andningen men nu sover alla sedan någon timme tillbaka. Själv går jag till sängs så ofantligt tacksam och lycklig.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply I mitt huvud 12 februari, 2015 at 10:12

  Å, vad mysigt!! Och grattis!

 • Reply happyvardag 12 februari, 2015 at 21:23

  Underbart firande till en härlig människa. Kram och grattis här också
  http://happyvardag.se/2015/02/12/oj-oj-oj-sa-busiga-vi-har-varit-idag/

 • Reply A-mamman 13 februari, 2015 at 13:47

  Grattis i efterskott! Vad roligt att barnen var så engagerade och till och med hade egna planer i smyg. Imponerande.

 • Reply Lotta 13 februari, 2015 at 14:51

  Grattis i efterskott!

  Ha en skön helg

 • Reply maria at inredningsvis 16 februari, 2015 at 13:53

  AWW vad mys GRATTIS 🙂 hoppas du haft en fin alla hjärtanshelg

  Ny post..mitt sovrum före efter sänggaveln med stoort S 🙂

  jag önskar en skön ny vecka

  LOVE Maria

 • Leave a Reply