de där dagarna som kallas livet, Inredning

underbart är kort!

Och vilken tur då att det vi kom till var precis lika underbart som det vi just lämnat. Fast på ett annat sätt. När man möts av strålande sol, 25 grader och käkar frukost på en bar i solsken kan man inte känna sig annat än lyckligt lottad. Det blev en liten bloggpaus för mig, en liten time-out.

Där i Finns stuga i idylliska Björkhagen krånglade internet för oss och istället för att stressa över det så bestämde jag mig för att vila i att inte vara online. Det kändes faktiskt väldigt befriande i vårt uppkopplade samhälle att få ta några dagars paus. Men nu är det ju en del att läsa ikapp, när man har över 1500 spamkommentarer på bloggen så vittnar det ju om att man har varit inaktiv:)

Det jag har snappat upp på bloggar runt om är att Rädda Barnen har släppt sin vårkollektion, där de samarbetar med kända formgivare och designers.

Nytt för i år är att de har tagit in vasen Äng från Klong, vattenkannan Svante även den från Klong, samt den ombloggade och mycket omtyckta vasen/karaffen Ponny som är formgiven av Carina Seth Andersson för att nämna några. Alla produkter på bilden finns till försäljning på Rädda Barnens designshop som ni hittar här.

[bild på Ponny lånad från Weronica]

Barnen sover redan gott, mannen har en flight till Polen och jag har hällt upp ett glas vitt vin som jag ska avnjuta under tiden som jag läser ikapp lite. Jag återkommer med bilder på vårt nya trägolv som ligger så vackert på vår ovanvåning, samt med mått på det.

Ha nu en riktigt fin kväll så hörs vi i morgon igen!

Kram

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Annorlunda underbara 7 maj, 2014 at 20:53

  Välkommen hem fina. Du har varit saknad. Cava ngn dag? Kramiz

 • Reply Piccolecose 7 maj, 2014 at 20:59

  Ååååå, jag satt just med ajfånen och skulle skriva samma sak! Gärna!!!!
  Kram

 • Reply Catta 8 maj, 2014 at 06:56

  God morgon guapa!

  Vilken härlig och somrig bild på er!
  Skönt med paus med, mycket nyttigt tror jag 🙂 Blir det här med ibland, även om det inte är jätteofta.
  Viktigt är att det inte känns som ett tvång, och att familjen går först tycker jag =)

  Har varit inne och tittat på allt fint shoppen, Äng är fantastiskt fin, gillar den som har ett ärgat ”galler”, och den syns redan flitigt i bloggvärlden.

  Nu ska jag glutta igenom tidigare inlägg, missat en del..

  Stor kram och ha en fin dag!
  Catta

 • Leave a Reply