de där dagarna som kallas livet, kläder och mode, shopping

uppdatera vårgarderoben

Vilken ljuvlig försmak av våren vi har fått denna helg. Helt fantastiskt! Jag känner att energin och inspirationen som man får från ljuset är värt så mycket. Vi har haft ganska fullt upp denna helg, och har hunnit med både middag med vänner, fotbollsträningar och gympatävling. Sen har jag dessutom hunnit med att springa två gånger och idag körde jag ett intervallpass. Känns skönt att vara ”back on track”.

Med ljuset kommer också en längtan om lite nytt i garderoben. Är ni likadana? Nu vill jag ha ljusa jeans, vita skjortor och vita sneakers.

Jag har kört på mina tighta, högmidjade jeans rätt länge men nu känner jag en smygande längtan efter lite flare. Outfiten till vänster längst upp köper jag rätt upp och ner jeans och blus från Twist & Tango, blus i mitten från R essentiel och sen är det som vanligt bara att klicka på bilderna för att komma till respektive plagg. Ett ljusrosa läppglans är ett måste på våren och likaså en highlighter för ett lite extra piggt och fräscht utseende.

 

Trodde aldrig jag skulle få på mig ett par flare igen men, men vi får väl se…..

Just nu ger Ellos dessutom 100kr rabatt vid köp för minst 500kr. Det gäller att passa på! Gäller bara idag! Ange rabattkoden 335418 i kassan. Dessutom 25% rabatt extra rabatt på rean*, ink. varumärken med rabattkoden 335422. Jag passade på att beställa ett helt gäng kläder till Alba och dessutom ett par snygga sneakers i skinnimitation. Får be henne modella lite när de kommer.

Glöm förresten inte att tävla om det där lyxiga kittet från Ellos, med både handdukar, kimono, doftljus och andra skönhetsprodukter. Här hittar ni det inlägget och det är sista dagen idag.

I morgon blir det fullt upp igen. En dag full med jobb och utvecklingssamtal, ytterligare ett besök hos naprapaten och sen ska jag till frisören för att göra en spännande sak. Visar resultatet i morgon kväll eller på tisdag 🙂
Kram på er och riktigt skön söndagskväll önskar jag er!

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Suss 14 februari, 2016 at 20:48

    Mycket snyggt där. Visst kommer energin med ljuset! Kram

  • Leave a Reply