barnrum, Inredning, Okategoriserade

VAB och radiotips

Det blev inget jobb för mig idag utan istället är jag hemma med magsjuk skrutt och sitter uppkrupen framför Dora, eller Doodoo som Bruno säger.

IMG_0666.JPG
Häromdagen var jag på Rusta för att kolla efter presenter till dottern som fyller år på onsdag. Där fick jag berättat för mig att radion på bilden ovan, som är värsta klippet, håller på att utgå ur sortimentet. Passa på att åka till era lokala Rusta om ni också vill ha! De är verkligen jättefina och kostar endast 99:-. Hade helst velat ha dem i olika färger till barnrummen. Jag har ju tre musiktokiga barn. Dock fanns de bara kvar i en färg här i Ängelholm så jag får nog be min papps kolla in Rusta i Karlskrona.

Det var dagens tips från mig här i grå och regniga Skåne.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Catta 24 november, 2014 at 10:00

  Här vabbas det oxå idag, andra dagen på hela hösten så det är faktiskt skönt med en extra dag hemma 🙂
  Jag har en liknande nån radio här hemma, fast den är från Clas Ohlson, kika där oxå vet jag! Finns i rosa, mintblå, röd, svart och vit tror jag, från 99-139:-, finns ju webshop med =)

  Krya på er och kram
  Catta

 • Reply frida svensson 24 november, 2014 at 10:30

  bra tips! jag önskar mig originalet, tivolin, i julklapp i år. Men i ett barnrum (där det kanske går lite vildare till) är den här varianten klockren ju!

 • Reply Anna V 24 november, 2014 at 14:06

  Dessa finns även på Claes Ohlsson i massor av färger och mönster. Har sån både hemma och på landet och de har varit av grym kvalitet, så ett tips är att kolla även där!
  http://www.clasohlson.com/se/FM-radio-MP3-högtalare/38-4673

  • Reply rebecca 26 november, 2014 at 16:52

   Tack för tipset! Jag ska absolut kolla där!

  Leave a Reply