allt som är vackert, hus och renovering, Inredning, kök, matrum, sovrum

Vackert på Davidshall

Vi har vaknat upp till ännu en strålande dag här nere som bjuder på temperaturer upp mot 20 grader. Helt ljuvligt! Svårt att tänka sig att det är grått och trist hemma i Sverige nu. Vi har varit en vända uppe på El Higueron och träffat våra svenska grannar som håller på att städa ut ”sitt” hus  (Lottas pappas) däruppe. De samlade ihop en massa saker som jag fick ta med mig hem till oss då de hade rejäl utrensning och det fick mig att tänka på vårt Bergåsa så mycket. Och hur vi höll på i våras när vi röjde ut vårt hus och gick bort med lådor och leksaker till dem. Jag saknar det där huset så mycket mer än vad jag trodde jag skulle göra. Den värsta saknaden har lagt sig i och med att i har köpt ett annat hus men jag var liksom så förälskad i det på något sätt.

Ett annat underbart boende är denna lägenheten på Davidshall i Malmö som faller mig helt och fullt i smaken.

Golvet, ljusinsläppet, den vackra vita ”ruffiga” väggen i köket. Riktigt smakfullt!

Och metaller fortsätter att dominera inredningen även i vår. Nu släpper vi också in de kallare metallerna och silver spås bli stort detta år 2014.

En köksblandare med slang åker rakt upp på önskelistan för vårt nya kök då jag tycker att det är helt oslagbart. Finns det något tråkigare än att städa vasken? Betong har vi sett mycket av de senaste åren och en bänskiva i betong är aldrig fel. Inte så där supersvårt att göra heller och ganska snällt mot plånboken.

Sovrummet får mig att tänka på vårt sovrum på Bergåsa där vi hade just kombinationen lila och mässing. Det känns så varmt och ombonat.

Bostaden säljs genom Bolaget och fler bilder hittar ni här. 

 

De här bilderna sparar jag ner i min inspirationsmapp på datorn. Hoppas att ni också blev inspirerade!

Nu ska jag äta upp min tapas-inspirerade lunch och vi ska dra till affärerna då den spanska rean har börjat.

Ha en fin dag!

KRAM

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Camilla 8 januari, 2014 at 13:52

  Ja, det var fint 🙂 Man skulle haft en rejäl plånbok bara så man kunde köpa sig precis det boende man ville ha 😀

 • Reply Ambienti 8 januari, 2014 at 14:16

  Underbar lägenhet!
  Och vad härligt det låter med sol och värme…här i Skåne är det mest grått och regnigt just nu. Längtar verkligen efter sol!
  Ha en fin dag!:)
  Kram
  Christina

 • Reply Ulle 8 januari, 2014 at 21:02

  när kommer ert gamla hem me i sköna hem.?? kram

  • Reply Piccolecose 8 januari, 2014 at 22:43

   Hej! Jag svarade just dig under inlägget köksinspiration:) Kram

 • Reply frupastell 9 januari, 2014 at 11:54

  Åh underbart! Åker ner i min inspirationsmapp också!

 • Reply Simply D.licious 9 januari, 2014 at 21:35

  Snyggt! Tack för inspirationen! 🙂 Kram Ulrica

 • Leave a Reply