Inredning, livet i familjen

Välhängd

Ja, jag bjuder på det. En bild av vår kära julgran. Den vinner nog inga priser i smakfullhet men är det barnens jul så är det:)

Och less is more har aldrig riktigt varit vår melodi, utan mer more is more. I den här granen samsas all världens kulor i blandade kulörer, barnens egna pynt samt en och annan remsa med glitter. Snyggt, nja. Kreativt, ja!  Men som jag skrev i ett tidigare inlägg så trodde jag nog aldrig att jag skulle komma hit. dvs. att släppa allt pyntande på julgranen till barnen.  Men det känns ganska ok.

För övrigt så känns det som att någon strödde sömnstoft över mig någon gång i söndags eftermiddag och jag har inte riktigt vaknat ännu. Förmodligen är det väl inneliggande trötthet efter höstens ensamhet som ger sig tillkänna eller är det helt enkelt bara så att jag har minus på sömnkontot efter några stökiga nätter med barnen. Bruno faller inte in någon djupsömn och äter hela tiden och de stora barnen har nattramlat de också vilket har gjort att jag på min höjd har fått två timmars sammanhängande sömn. Men jag är snart tillbaka.

Med fem barn,  (barnen och kompisar) i huset lyckades jag ändå snylta mig till en liten stund här på eftermiddagen att avnjuta en cappucino i någorlunda lugn och ro medan de roade sig själva.

Den härliga cappucinokoppen kommer från Alessi

Förhoppningvis kommer jag tillbaka i morgon lite mer utvilad. Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply bia 18 december, 2012 at 16:22

  Själva formen på granen var väldans fin tycker jag 🙂 gillar bulliga granar och helst korta…
  Vi ska inte ha nån gran i år…vi är inte hemma på julafton…men visst är det fint med gran…en tradition att hålla på…det är första året vi inte har någon…men det känns inte som nån förlust för mej :)) har några dikesgranar i stället en lite större med ljusslingor i 🙂
  Ha det gott i julruschen nu!
  Kram

  • Reply pilotfrun 21 december, 2012 at 08:42

   Jag skulle nog inte klara av att vara utan gran:) det har blivit lite av ett måste för mig.

 • Reply Stoffisen 18 december, 2012 at 18:32

  Men granen är helt i min smak!
  Den ser så ”lantlig” ut och har verkligen inte det Amerikanska tingeltanglet över sig. Jag säger heja till din gran för den är verkligen så fin.
  Tack för dina reflektioner om botox.

  Kram
  Stoffe

 • Leave a Reply