familj, Inredning, vardagsrum

Vardagsrum i förändring 

Här händer det något precis hela tiden. Så är det ju när man nyss har flyttat in, inte sant? Igår kväll kom som jag nämnde TVn upp i vårt vardagsrum. Så himla härligt!! Nog för att den är stor, men när man levt nästintill utan TV i två år så är lyckan total. Albisen är fortfarande hängig så morgonen har ägnats åt att titta på Frost varvat med Bilar på ”giant-TVn” som barnen kallar den.Just nu får den stå på vita skänken, men i eftermiddag ska vi inhandla annan bänk. Jag jobbar fortfarande med möbleringen av detta vardagsrum som hänger ihop med köket. Lampan hänger där temporärt och fåtöljerna flyttar jag fram och tillbaka. Det ska nog bli bra när det är klart! 

Idag är min lediga dag och det känns skönt efter att ha kickat igång jobbveckan med två långa dagar. Så skönt att plocka och fixa här hemma. 

Kram så länge! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply I mitt huvud 26 februari, 2015 at 09:00

  Nya huset ser ut att bli superfint!! Kul att få inreda och fixa i ordning!

 • Reply ias 26 februari, 2015 at 11:50

  Golven är ju underbara!! Är de helt nya eller har ni slipat gamla? Jag har ett gammalt hus med fina gamla trägolv, men de är ju gulnade, så jag funderar på vad vi ska göra.

  • Reply rebecca 26 februari, 2015 at 17:09

   Vi har både nya och gamla golv/plank. OM du vill få bort det gula i golven så går det att slipa, luta och såpa. De golv vi har i vårt sovrum är gamla som vi har lutat och såpat och de är inte alls gula numera.

 • Reply Viktoria 27 februari, 2015 at 09:40

  Hej. Det är helt galet vad fint ni får det. Inte så lite avundsjuk, men tack för all inspiration som du sprider 🙂 Kram

  • Reply rebecca 27 februari, 2015 at 21:48

   Tack snälla! Ja, det går sakta framåt:)
   Kram

  Leave a Reply