sovrum

vårt sovrum

Åh, härliga söndag!! Tänk om man kunde få en timme extra varje helg. Vilken fröjd det hade varit! Men eftersom det inte går så gäller det att njuta till fullo av idag. Vilken känsla att vakna i morse, haha. Jag brukar ju säga att jag tycker att dygnet har för få timmar. Jag vaknade vid 7-snåret med en liten varm 3-åring som låg uppkrupen bakom mig. Det är lyx det! Och nu sitter jag i soffan, redigerar bilder och lyssnar på Jens Lekman och ute skiner solen. Om någon timme så kommer min kompis Martina och ska se efter mina gryn när jag springer milen:)

 

sovrum1

Efter att jag hade surfat runt lite sovrumsinspiration så fick jag ett ryck och började flytta om tavlor och fräscha upp lite i vårt sovrum. Än har inga tavlor kommit upp i vårt sovrum och någon byrå har inte flyttat in än heller. Men, men den som väntar på något gott väntar alltid för länge för att citera Halim i boken ”Ett öga rött” haha.

sovrum2

För tillfället har vi en massa täcken i sängen. Det är så härligt nu när det börjar kylna på lite. Just nu är det bäddat med sängkläder från Mimou, Beach house company och Mimou. Vår säng som vi tokgillar kommer från IKEA. Enda dilemmat är då som jag nämnde innan att den är liiite väl hög. Men, men det problemet går nog att fixa på ett sätt eller annat….

sovrum6

Denna bilden är tagen mot vår en suite. Lyxigt att ha ett badrum i anslutning till sovrummet. Enda gången jag svär lite över det är när något av barnen hellre vill gå på den toan än den andra. Mitt i natten. Och ja, det är inte särskilt städat i vår walk-in -closet. Men det kommer det med. Tiden ska bara vara på vår sida. Nu är det ju dessutom mycket med utsidan och nästa vecka kommer de hit och börjar gräva för dränering. Snygga fönster och utefix bye bye!

sovrum4

Igår tog jag med mig alla barnen till IKEA och handlade det som behövs inför vår kommande arbetsrumsfix. Tur att jag har en stark 10-åring som kan hjälpa mig bära tunga platta paket med lådhurtsar, bänkskivor, benbockar och skåpsluckor. Det gick bra ända tills den sista timmen när Bruno, som fullkomligt älskar IKEA, fick för sig att han skulle leka tafatt. Mitt bland alla köksattiraljer. Men det slutade bra, med bara en svettig och smått hyperventilerande mamma. Som svor att hon inte skulle göra om IKEA-trippen med alla barn.

Njut söndagen vänner och NJUT speciellt av den där extra timmen!!

Kram ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply