Inredning, sovrum

vårt sovrum

Jag får många frågor om vårt förra sovrum både här på bloggen men också via mejl. Många vill veta vad färgen heter som vi hade på väggarna, eller vad det är för möbler och lampor.

Vad gäller väggarna så är de inte målade utan det är en pastellig tapet. Vad tapeten heter och vilket märke det är kommer jag faktiskt inte ihåg då det är många år sedan vi tapetserade detta sovrum. Däremot så har jag några rullar undansparade, men de är magasinerade nu tillsammans med resten av vårt bohag. När vi flyttar hem igen och gör oss hemmastadda i nya huset så kan jag kolla var de kommer ifrån.

Spegeln kommer från italienska IDP (Industria Divani e Poltrone), sängborden är Kartells componibili, stringhyllan är vintage, den vita lampan vid sängen kommer ifrån IKEA och mässingslampan som står på nattduksbordet har min pappa gjort för många år sedan.  Alla sängkläder och kuddar kommer från Mimou. Golven är originalgolv som är vaxade med osmo hårdvax i en mörkbrun nyans.

Även taklampan och fönsterlampan är fynd från second hand butiker och loppis. Den vita kaninlampan kommer från Heico. Ja, här ser ni också en skymt av min gamla walk-in closet och jag ser så otroligt mycket fram emot att ha det igen så att man kan få ordning på sina kläder:)

Om allt går som planerat så åker Kristian hem till Sverige i mars och har möte med byggarna och sen kör vi! Ska bli sååååå kul!

Hoppas att ni har en riktigt härlig söndag!

KRAM

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mirre 23 februari, 2014 at 16:32

  Vilket underbart projekt ni har att se fram mot! 🙂 Skalla bli spännande att följa!

 • Reply Home2tiny 23 februari, 2014 at 17:39

  Men så mycket kul ni har att se fram emot, måste kännas helt underbart att få renovera sitt drömhus till sitt helt egna. Jag hoppas att vi får till en bloggdate när ni boat in er o du får tiden att räcka till mitt i alla renoveringsbeslut. Kramisar finaste. Tina

 • Reply Ekenäsliv 23 februari, 2014 at 22:01

  Vilket härligt sovrum!!!!
  Även om det tar på krafterna att renovera emellanåt så är det ju ändå sååå kul och när man är klar, vilken tillfredsställelse;-)
  Så kul att ni är på gång! Mars är snart ju:)
  Ha de gott!
  Kram Anna

 • Reply Gunnar-Fredrik 24 februari, 2014 at 14:12

  Riktigt fint sovrum!

 • Leave a Reply